Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, TEKNOFEST için geldiği Şanlıurfa’da Selçuk Bayraktar ile bir araya geldi. Bayraktar, Tatlıses'e Bayraktar AKINCI maketi hediye etti.
Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, TEKNOFEST kapsamında memleketi Şanlıurfa’ya geldi. Kentte bulunan Tatlıses, Selçuk Bayraktar ile bir araya gelerek objektif karşısına geçti.
SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SÜRPRİZ HEDİYE
Buluşma sırasında Selçuk Bayraktar, Tatlıses’e Bayraktar AKINCI maketi hediye etti. Tatlıses, kendisine takdim edilen maketle birlikte Bayraktar'la fotoğraf çektirdi.
Tatlıses, buluşmadan kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak Şanlıurfalılara da TEKNOFEST çağrısında bulundu.
“BİR URFALI OLARAK BURADA OLMAKTAN ŞEREF DUYDUM”
Paylaşımında “Bir Urfalı olarak burada olmaktan şeref duydum. Yarın TEKNOFEST’e hepinizi bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer veren Tatlıses, kırmızı TEKNOFEST kıyafetiyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Tatlıses'in paylaşımında, Selçuk Bayraktar'ın kendisine verdiği AKINCI maketi ile çekilen fotoğraf da yer aldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE PROGRAMLARA KATILACAK
Tatlıses’in Şanlıurfa programı kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kentte devam eden TEKNOFEST Güneydoğu etkinliklerine ve Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin resmi açılış törenine katılması bekleniyor.
BİR YORUM YAPIN 0