Oyuncu Celil Nalçakan mahkemelik oldu! "Aklını başına al" mesajı sonrası uzaklaştırma aldı

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Bodrum'daki canlı müzik mekanının sahibi ile anlaşmazlık yaşadığı ve tehdit ettiği iddia edildi. Mahkeme delilleri değerlendirerek Celil Nalçakan hakkında uzaklaştırma kararı verdi.

"Poyraz Karayel", "Bitmeyen Şarkı", "Kardeşlerim", "Sıla", "Kırmızı Oda" gibi dizilerde rol alan 48 yaşındaki oyuncu Celil Nalçakan hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Ünlü oyuncunun Bodrum Yalıkavak’taki restoran sahibi Aynil Topaloğlu, canlı müzik hizmeti konusunda maddi anlaşmazlık yaşadı.

Müzisyen Celil Nalçakan ve arkadaşı Emrah Gültekiner, Ramazan Muhammed Özer tarafından hakaret, tehdit ve psikolojik baskıya maruz kaldıkları iddiasıyla mahkemeye başvurdu.

"AKLINI BAŞINA AL..." MESAJI

Aynil Topaloğlu’nun avukatları ise ünlü oyuncunun ses kaydı gönderdiği ve, “Aklını başına al, kimse dükkanına gelmeyecek” dediğini, tehdit ve hakaret içerikli mesajın da mahkemede delil olarak sunulduğu belirtildi.

BİR AY UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

İstanbul Aile Mahkemesi ise; Oyuncu Celil Nalçakan, Emrah Gültekiner ve Ramazan Muhammed Özer hakkında bir ay süreyle Topaloğlu'nu iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme, konutuna ve iş yerine yaklaşmama kararı verdi.

Kararın ihlal edilmesi halinde üç gün zorlama hapsi uygulanabileceği belirtilirken Ramazan Muhammed Özer ise karara itiraz ederken hiçbir hakaret, tehdit ve ısrarlı takipte bulunmadığını söyledi.

Özer, kendilerine ücretin ödenmediğini belirtirken mahkeme Özer hakkındaki koruma tedbirini kaldırdı.

Gupse Özay’dan şoke eden itiraf! Deliha için 23  kilo aldı, sağlığından oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay’dan şoke eden itiraf! Deliha için 23 kilo aldı, sağlığından oldu
Afrikalı gençlerden Megastar Tarkan'a özel kutlama! Şarkılarını söyleyip dans ettiler

İLİŞKİLİ HABER

Afrikalı gençlerden Megastar Tarkan'a özel kutlama! Şarkılarını söyleyip dans ettiler
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

BİR YORUM YAPIN 0