'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk!

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının dün yayınlanan bölümüne, sunucu Selçuk Yöntem'in yarışmacıya verdiği tüyo damgasını vurdu.

"Afrikalı Leo, Doğu'nun Limanları ve Yolların Başlangıcı romanlarının yazarı kimdir?" sorusunda zorlanan yarışmacı, yüzde 50 joker hakkını kullandı.

'Amin Maalouf' şıkkını düşünen ama son saniyelere girilmesine karşın cevap vermeyen yarışmacı, Selçuk Yöntem'in "Hangi şık yakın geliyor dedin?" uyarısıyla 'Amin Maalouf' cevabını tekrarladı.

Bu yardımın da etkisiyle soruyu bilen sempatik yarışmacı, 15 bin liralık ödülün sevincini "Şu an banka borcum gitti" sözleriyle dile getirdi.

"AMİN MAALOUF'A DUA EDESİM VAR"

Ünlü sunucunun "Ne hissediyorsun?" sorusunu "Amin Maalouf'a gidip dua edesim var. Annesi babası benim için çok değerli insanlar. İsmini çok kolay koymuşlar, bana çok yakın geldi. Amin diyoruz ya, ordan da yürüdüm herhalde. O adam artık kalbimde. Bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum" şeklinde yanıtlayan yarışmacı, stüdyoda kahkahalara neden oldu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Fatos 7 yıl önce

Fakirlikle zenginlikle ne alakasi var ? Bu cocuk yarisirken izlediniz mi acaba programi ? Çocuk belediyenin arabalarinda cöp topluyor .

Senaryo 7 yıl önce

Buraya çağırılan yarışmacılar hep aynı tipten insanlar. Bakın dindar kesimden çok az kişi çağrılırken, hep entel kesim çağrılıyor. Konuşmaları aynı,giyimleri aynı. Biri buna dur demeli !

Toplam 3 beğeni

Misfr 7 yıl önce

Aynen kardeşim doğru söylüyorsun fakirleri pek çağırmıyorlar....

Toplam 2 Beğeni