Ocean’s 8’in çekimi başladı

Ocean’s 8 adı verilen filmin çekimlerine başlandı.

Ünlü oyuncuların yer alacağı Ocean's 8'in çekimlerine başlanırken, setten bazı görüntülerde internet üzerinden paylaşıldı. Warner Bros. Pictures tarafından yeniden çekilen Ocean's filmi, gişedeki başarısı sonrası seriye döndürülmüş, toplamda 3 filmi çekilmişti. Geçtiğimiz aylarda ise filmin kadın versiyonunun çekileceği açıklanmıştı.

Şimdiden merak uyandıran yapımda Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina ve Sarah Paulson gibi ünlü oyuncular rol alacak.

New York'ta çekimlerine başlanan filmin yönetmenliği ise Gary Ross üstlenmiş durumda. Yeni filmde Sandra Bullock, Danny Ocean'ın kız kardeşini canlandıracak. Blanchett onun sağ kolu olarak görev yapan bir karaktere hayat verecek.

İkili MET Galası'ndan bir kolye çalmak üzere yetenekli bir ekip toplamaya başlayacak. Orijinal seriden George Clooney'nin filmde yer alıp almayacağı bilinmiyor fakat ufak bir rolle karşımıza çıkabilir. Ocean's 8 filmi 8 Haziran 2018'de gösterime girecek.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0