Ünlü sanatçı Alparslan Türkeş'i canlandıracak

Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Türk siyasetinin önemli isimlerinden Alparslan Türkeş de dahil oluyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1'in 70'li yılları anlatan dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında'da, önümüzdeki haftadan itibaren ülkücü hareketin kurucusu Alparslan Türkeş ekrana gelecek. Türkeş'i ses sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan canlandıracak.



15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası düzenlenen halk nöbetlerine katılarak kendisiyle özdeşleşen 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını seslendiren Yıldızdoğan'ın Türkeş'i canlandırdığı sahnelerin çekimi önceki gün gerçekleştirildi.



Türkeş'e benzerliğiyle dikkat çeken Yıldızdoğan ilk kez bir dizide kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçının çekimler sırasında heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı...



Sevda Kuşun Kanadında'nın Alparslan Türkeş'in de yer alacağı yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TRT 1'de ekranlara gelecek.

BİR YORUM YAPIN 2

mimar mehmet 7 yıl önce

kim o, kim o sanatçı, derken MUSTAFA YILDIZDOĞAN ı okuyunca Bİ ANDA GÖZLERİM DOLDU. Hakikaten bir ona yakışırdı. VE bir o bu rolü hissedersek, severek hakkıyla oynar ve sonrada bunun kibrini yapmadan onurunu yaşar dedim. elbet bir gün köyüne çayını içmeye geleceğim Mustafa Yıldızdoğan...

Toplam 10 beğeni

dadaşselo 7 yıl önce

mükemmel bir seçim,yakışır mustafa abimize..

Toplam 16 beğeni