Güzel oyuncu set aralarında senaryo yazıyor

Elif dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Gülçin Tunçok ileride iddialı bir senarist olmak istiyor.

Dizide Zeynep Emiroğlu karakterini canlandıran Tunçok, set aralarında dram ve aksiyon konulu bir senaryo yazıyor. Oyunculuğu kadar yazdığı senaryo ile de adından söz ettirmek isteyen oyuncu senaryo yazmanın üzerinde yoğunlaşılması gereken bir konu olduğunu ifade ediyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Elif’in başarılı oyuncusu Gülçin Tunçok’un canlandırdığı Zeynep Emiroğlu karakteri dizi başladığı günden bugüne izleyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Karakteri ile yaşamı arasında örtüşen noktalar olduğu için rol yaparken zorlanmadığını söyleyen güzel oyuncu aynı zamanda günün büyük bir bölümünü geçirdiği sette fırsat buldukça dram ve aksiyon konulu bir film senaryosu da yazıyor.

Kamera Arkasındayken de Boş Durmuyor

Elif dizisinin yakışıklı oyuncusu Emre Kıvılcım’ın canlandırdığı Selim Emiroğlu karakterinin akıllı ve sadık eşi Zeynep Emiroğlu rolünü üstlenen oyuncu Gülçin Tunçok, kamera arkasındayken de boş durmuyor. Dizi ile birlikte tanınan ve pek çok hayranı bulunan başarılı oyuncunun ileriye dönük hedefleri arasında iddialı bir senarist olmak da var.

İddialı İşlere İmza Atmak İstiyorum

3 sezondan beri Kanal 7 ekranlarında devam eden dizide oyunculuk performansını her gün bir adım ileriye taşıdığını söyleyen Gülçin Tunçok, yazdığı senaryo ile ilgili olarak, “Senaryo yazmayı boş zamanlarımı değerlendirdiğim bir uğraşı olarak görmüyorum.

Bu konuda iddialı işlere imza atmak istiyorum. Aksiyon tarzı işleri seviyorum ama içinde aşk olmayan hiçbir işin hak ettiği yeri bulamayacağını da biliyorum” şeklinde konuştu. Sevilen oyuncu yazdığı senaryonun başarıyı elde etmesiyle birlikte yeni işlere girişeceğini de dile getirdi.

BİR YORUM YAPIN 0