Dizinin yayın tarihi belli oldu

Bir süredir yayınlanmayan 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın tarihi belli oldu.

ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın tarihini başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu.

Dizinin yeni bölümü 24 Ocak'ta ATV ekranlarında olacak. Kaynarca bu paylaşımla dizi hakkında final yapacak ve kanal değiştirecek iddialarına yanıt vermiş oldu.

İşte Oktay Kaynarca'nın paylaşımı;

Depresyon nedir, nasıl tedavi edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Depresyon nedir, nasıl tedavi edilir?

BİR YORUM YAPIN 6

efe 7 yıl önce

çakırbeylileri sevdim

Toplam 1 beğeni

baron 7 yıl önce

all diziyi izleyen var mı ? derken e sen baya fanatiği olmuşun.... :)

Toplam 3 beğeni

ali 7 yıl önce

ya bu sacma dandik diziyi cidden izleyen ve izler iken begenen var mi mafya desen degiller is adami desen degiller neydukleri belirsiz zira bi masadir donup duruyolar baska da bisey yok kadinlar evde cay saatinde mafyacilik oynuyor neydugu belirsiz biri cikip koooos koca masayi tarumar ediyor masanin haberi yok

Toplam 15 beğeni

Dursun 7 yıl önce

Sayın Ali bey. Yeraltı dünyası ve film dizi sektöründeki engin bilgi ve deneyimlerinizi neden bu tür yapımcılar ile paylaşmıyorsunuz acaba. Hem Türkiyede film dizi sektörü bir veya bir kaç adım öne çıkar hemde siz ekonomik olarak daha iyi yerlere gelirdiniz. Şaka bir yana Cep telefonundan doğru düzgün fotoğraf ve video çekmeyi bilmeyen insanlar sinema eleştirmeni oluyor klavye başında.

Toplam 9 Beğeni

murat bahar 7 yıl önce

saçma dandik dediğiniz alt tarafı hikayesi insanlar tarafından yazılmış bir dizi esas saçma olan sizin bu diziyi gerçek hayatla bağdaştırmanız.

Toplam 9 Beğeni

ümit 7 yıl önce

diziyi bu kadar anlattığına göre sende baya izlemişsin

Toplam 16 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun