''Canlandırdığım karakter beni bile korkutuyor''

Elif dizisinin kötü kalpli karakteri Arzu’yu canlandıran başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar karakterinden kendisinin bile korktuğunu söyledi.

Minik yıldızı Isabella Damla Güvenilir’in canlandırdığı Elif karakterinin etrafında gelişen dramatik olaylar aynı zamanda iyi ve kötü arasındaki bitmek bilmeyen mücadeleyi de izleyicilere yansıtıyor.

Dizide Melek, Zeynep ve Selim karakterlerinin oluşturduğu iyi yürekli karakterler başlarına gelen tüm olumsuzluklara rağmen hayata devam etmeyi başarsalar da Arzu, Ümit ve Cevher için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil.

Zira her 3 karakter de ellerine geçen her fırsatta kötülük yapmaya devam ediyor. Ancak söz konusu kötülük olunca Arzu karakterinin izleyiciler arasında ayrı bir yeri var. Zira başarılı ve güzel oyuncu Cemre Melis Çınar’ın canlandırdığı Arzu yaptığı kötülüklerle izleyiciler arasında adından sıkça söz ettiriyor. 

“Yaptıklarımın Cezasını Çekmek İstiyorum”

Geçtiğimiz bölümlerde Emiroğlu ailesinin konağını ele geçirmeyi başaran Arzu’nun kötülükleri bunlarla da sınırlı değil. Son olarak aileyi sokağa atan Arzu hakkında izleyicilerin en çok merak ettiği şey ise cezasını ne zaman çekmeye başlayacağı oluyor. 3 sezondan beri Kanal 7 ekranlarında devam eden dizide esiri olduğu hırsları yüzünden her türlü kötülüğe başvuran Arzu’ya hayat veren Cemre Melis Çınar da en az izleyiciler kadar bu sorunun cevabını merak ediyor.

Senaristlerin ilerleyen bölümlerde rolü hakkında nasıl bir seyir izleyeceğini bilmediğini söyleyen Çınar konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bazen canlandırdığım karakter beni bile korkutuyor. Gece uyuduğumda rüyama girdiği bile oldu. Açıkçası sonunu bilmediğim için ben de merak içinde senaryoyu bekliyorum. Şimdilik Arzu kazanmış olabilir ama ben de canlandırdığım karakterin yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum” dedi.

Elif  Şili'de 'Veronica'yı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Elif Şili'de 'Veronica'yı geçti

BİR YORUM YAPIN 2

abidin 7 yıl önce

arzu çok kötüsün

Süleyman 7 yıl önce

Yahu her akşam sana film başlarken dövmeye başlıyorum taki bitene dek bu kadar cani olamaz insan para uğruna film gereği de olsa çok kötü yaptığınız karakter bence seyircinin gönlünü alman gerek diyorum