Niran Ünsal: Kapanarak sanatçı olunmuyor

Başörtüsü sözlerine Niran Ünsal'dan tepki geldi

Geçtiğimiz yıl başörtüsü kararı alarak herkesi şaşırtan, kızı ve kardeşinin ciddi tepkileriyle karşılaşan Niran Ünsal, katıldığı bir televizyon programında, "Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık." sözleri ile büyük tepki toplamıştı. 

Kardeşinin canlı yayına bağlandığı televizyon programında, gergin dakikalar yaşanmış, Niran Ünsal telefon bağlanması halinde programı terk edeceğini söylemişti. 

Niran Ünsal, eleştirilere yine sosyal medyadan yanıt verdi. Bu şekilde günahlarından arındırıldığını söyleyen Ünsal şunları yazdı
 

Niran Ünsal evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Niran Ünsal evlendi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 36

Mecnun 7 yıl önce

Tesetture burunmemistiki sadece basini ortmustu sikinti yok keske diyer islama gore giyinmeyen turbanlilarda acilsa Islam bu degil

Toplam 2 beğeni

hakli 7 yıl önce

mekanlarda turbaniyla is bulamiyor olabilir.birde obur tarafindan bakin.ya mekanlarda turbaniyla sarkici olsaydi daha garip bir durum olurdu.turbanin bir agirligi var.bu bayan turbana olan saygisindan cikarmis..ustu turban alti tayt giyen kapalilari elestirin.

Toplam 2 beğeni

kamil yılmaz 7 yıl önce

niran hanım sizin ne türban nede açık olmanız bizi ilgilendirmez ne varki bu sizin dine karşı samimiyetsizliğinizin sonucudur allahım sizi affetsin allahım derki isteyene ilmi istediğime zenginliği veririm allahım istemedikten sonra hiçbirşey olmaz

Toplam 2 beğeni

dost acı söyler 7 yıl önce

şekilciliği bırakalım öze dönelim Kuranda Rabbimiz herşeyi öğretiyor en kısadan ''bana karşı olan hatalarınızı affederim ancak biribirinize karşı hatalarınızın bedelini birbirinize ödeyeceksiniz''diyor rabbim,keşke tek hatamız örtünmede olsa,dedikodular,iftiralar,hak yemeler vb. günahlar bunların affının olmadığını neden hala idrak edemiyoruzda kıyafetlerle uğraşıyoruz.

Toplam 4 beğeni

mehmet54 7 yıl önce

yanlış başta başlıyor, örtünmeyle müslüman olunacağı sanılıyor nice örtülüler vardırki cehennemlik, nice açıklar vardırki cennetlik ,şekilcilikten kurtulamadığımız sürece bu olayları daha çok konuşacağız.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun