'Dünyayı Geziyorum' Miami'de Serdar Ortaç'ı buldu

Dünyanın benzersiz güzelliklerini her hafta izleyicisiyle buluşturan Dünyayı Geziyorum ekibi Miami gezisi sırasında Türkiye’nin sevilen pop sanatçısı Serdar Ortaç ile karşılaştı.

“EŞİMİN İŞİ İÇİN BURADAYIZ”

Kanal 7 ekranlarında her hafta ilgiyle izlenen ve dünyayı karış karış ekrana getiren Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum’un bu haftaki durağı Miami oldu. Miami’nin güzelliklerini izleyicileri için derleyen Tunca, gezi esnasında Serdar Ortaç ve eşi ile karşılaştı. Eşinin işleri sebebiyle Miami’de olduğunu söyleyen Ortaç, son zamanlarda magazin dünyasında sıkça yer alan ‘ayrılıyorlar’ haberlerine noktayı koydu.

Eşi Chloe Loughnan’ın Miami’de bir mankenlik ajansında çalıştığını söyleyen Ortaç ‘Onun işi için geliyoruz. O çalışıyor ben eşi olarak onu evde bekliyorum. İstanbul’da olunca o beni evde bekliyor.’ dedi. New York’taki konser planını anlatan Serdar Ortaç, Dünyayı Geziyorum’un sevimli minik gezgini Yakupcan için sevilen şarkısı Gıybet’i seslendirdi.

Özlem Tunca’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Miami sokaklarını ve dünyaca ünlü plajlarını izleyicileri için ekrana taşıyacak. Miami sokaklarından keyifli görüntülerin, ilginç yaşam tarzlarının ve dünyaca ünlü mekanların izini süren Dünyayı Geziyorum bomba gibi bölümüyle Pazar günü 15:20’de izleyicisiyle buluşacak.

Serdar Ortaç'tan 'bebek' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan 'bebek' açıklaması

BİR YORUM YAPIN 1

pkksavar 7 yıl önce

valla kadın uyanık seni bir güzel kullandı gibi geliyor bana. inşallah yanılırım....