Fox TV Şevkat Yerimdar 13.bölüm fragmanı! Şevkat ölüyor mu?

FOX TV’de ekranlara gelen fenomen dizi Şevkat Yerimdar 12.bölümde nefes kesti. Esin, nikâh masasında; Şevkat ise kazanın ortasında kaldı. Peki, Şevkat Yerimdar 13 fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Şevkat Yerimdar 13. bölümünde neler olacak?

Son zamanların fenomen karakterlerinden Şevkat’in maceralarını anlatan Şevkat Yerimdar dizisi geçtiğimiz Cuma 11 Ağustos tarihinde yayınlanan son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Sonunda birbirlerine olan ilgilerini itiraf eden Şevkat ve Esin’in sonu ne olacak? Bora’nın evlenme teklifini kabul eden Esin’in cevabı ve büyük bir kaza geçiren Şevkat’in durumu 18 Ağustos Cuma günü belli olacak. Merakla beklenen Şevkat Yerimdar 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte sevilen dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar...

ŞEVKAT YERİMDAR 13.BÖLÜM FRAGMANI

Şevkat Yerimdar 13. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu’nun paylaştığı sevilen dizi Şevkat Yerimdar 13.bölümüyle 18 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Şevkat Yerimdar Son Bölümde Neler Oldu?

Şevkat ve Esin birbirlerine âşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir. Beşik kertmesi mevzusu yüzünden Esin’i kendinden uzaklaştırmaya çalışan Şevkat’in içi içini yemektedir.

Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir.

şevkat-yerimdar-13-bölüm

şevkat-yerimdar-13-bölüm

Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur. Esin Bora ile nikâh masasına oturur. Şevkat ise ona yetişmeye çalışırken bir trafik kazası geçirir.

BİR YORUM YAPIN 0