Meryem 4.bölüm fragmanı! Savaş gerçeklere çok yakın…

Yayınlanan ilk bölümünden bu yana zirvede olan Meryem dün yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta olduğu bir sahneyle biten 3.bölümün ardından gözler gelecek bölümde. Peki, Meryem 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelen Meryem dizisi 3.bölümünde nefes kesen anlara sahne oldu. Savaş’ın gerçekleri bu kadar çabuk öğreneceği kimsenin aklına gelmiyordu. Ama olanlar oldu ve Savaş her şeyi öğrenmek için Meryem’in peşine düştü. Savcı Oktay yine yalanlarıyla ön plandaydı. Savaş’a inanmakta direnen Meryem bu sefer ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradı. Dizinin takipçileri bundan sonra ne olacağını heyecanla bekliyorlar. Bütün cevaplar her Çarşamba Kanal D ekranlarında olan Meryem’de verilecek.

Meryem 4. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde genç oyuncular; Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş’ın olduğu Meryem dizisi 4.yeni bölümüyle 23 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00 Kanal D ekranlarında olacak.

Meryem 4.bölüm fragmanı yayınlandı!

Meryem 4.bölüm 1.fragmanı:

Meryem 4.bölüm 2.fragmanı:

 

Meryem 3.son bölümde neler oldu?

Meryem’in hapisten çıkması başta Savaş olmak üzere tüm Sargun Ailesi’nde büyük şaşkınlık yaratır. Meryem’e hayatı dar etmeyi kafasına koyan Savaş, ondan intikam alabilmek için yeni bir plan yapar. Meryem ve babasının çalıştığı fırını satın alan Savaş, bir gece yarısı orayı yakmak için gider. Meryem’in tüm durdurma çabaları işe yaramaz ve Meryem’in evinin de olduğu bina alevler arasında kalır.

Meryem, hapishaneden ablasının yadigârı kuşu Limon’u kurtarabilmek için alevlerin arasına dalar. Yangın şiddetini arttırır ve Meryem, bayılır. Hem Oktay hem de Savaş, olay yerindedir. Meryem’i kurtarmak için birisi hamle yapmak zorundadır ve bu hamle düşmanı Savaş’tan gelir.

Meryem, gözünü hastanede açar ve kendisini kurtaranın sevgilisi Oktay olduğunu düşünür. Oktay ise gerçekleri saklamakta kararlıdır. Meryem ile babasının yüzleşmesi ise üstü örtülü gerçeklerin aralanmasına sebep olur. Zira konuşmalara kulak misafiri olan Savaş, hakikate hiç bu kadar yaklaşmamıştır.

Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryem’den sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryem’in ağzından laf alamayan Savaş, Meryem’i kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.

BİR YORUM YAPIN 0