Çocuklar Duymasın 6.bölüm fragmanı! Haluk’tan romantik yemek sürprizi…

Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan efsane dizi Çocuklar Duymasın’da dün akşam romantizm rüzgârları esiyordu. 5.bölümün ardından Çocuklar Duymasın 6.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Her Pazar günü Kanal D ekranlarında olmaya devam eden Çocuklar Duymasın’ın son bölümüne damga vuran olay Haluk’un Meltem’e romantik akşam yemeği hazırlamasıydı. Taş Fırın Haluk’tan beklenmedik bu hamle seyirciye keyifli anlar yaşattı. Haluk’un bowling topuna sıkışan parmaklarını kurtarma çabaları ve etrafındakilerin çözüm önerileri komik anlara sahne oldu. Peki, Çocuklar Duymasın 6.bölümde neler olacak? İşte, Çocuklar Duymasın 6.bölüm fragmanı…

Kanal D Çocuklar Duymasın 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Seyirciyle tanışması yıllar öncesine dayanan efsaneleşmiş dizi Çocuklar Duymasının yeni bölümleri her Pazar Kanal D ekranlarında oluyor. Başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan’ın yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 6.bölümü 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Çocuklar Duymasın 6.bölüm fragmanı:

Gönül ve Tuna'nın evlilik yıldönümü gelip çatmıştır ancak Tuna'yı kötü bir sürpriz beklemektedir! Dominant Teyze Gönül evlilik yıldönümünde düğün videolarını izlemek ister ancak görüntülerin içinde bulunduğu hard disk açılmayınca olanlar olur!

Çocuklar Duymasın 5.son bölümde neler oldu?

Çocuklar Duymasın son bölümde romantizm rüzgârları esti...

Önceki bölümde, nostalji yapmak isteyen Meltem gelinlik giyerek Haluk'a sürpriz yapmıştı. Son zamanlarda da Haluk'tan hiç bir romantik hamle göremeyen Meltem, bu durumdan şikâyet etmeye başlıyor. Haluk ise onun bu şikâyetlerini bilse de yine kendi bildiğini okuyor. İkili arasında tartışma çıkıyor ancak Haluk bu tartışmayı tatlı bağlamanın yolunu buluyor.

Haluk'la tartışan Meltem'in bu nedenle morali bozulunca, Haluk onun gönlünü almak için çeşitli planlar yapmaya başlıyor. Uzun zamandır mutfağa girmeyen Haluk, ona romantik bir akşam yemeği hazırlamak üzere soluğu mutfakta alıyor. Ancak işlerin tek başına üstesinden gelemeyen Haluk, Tuna'yı da yardıma çağırıyor. Haluk ve Tuna mutfağın altını üstüne getiriyor! Akşam eve dönen Meltem, romantik akşam yemeğini görünce ise şaşkınlığını gizleyemiyor! Haluk'un bu sürprizi ikili arasındaki buzları da eritiyor!

Öte yandan aşk acısı çeken Orçun, Lara'ya ulaşmanın yollarını arıyor. Telefonla ona ulaşamayan Orçun bu konuda Haluk'tan yardım istiyor ve Lara'ya bir aşk mektubu yazıyor. Mezuniyet balosu için hazırlık yapan Merve ise kıyafet konusunda kararsızlık yaşıyor. Merve'nin yardımına ise Meltem koşuyor.

BİR YORUM YAPIN 0