Söz 13.bölüm fragmanı! Söz'e 3 yeni oyuncu sürprizi...

Star TV’de ekrana gelen söz dizisi muhteşem bir sezon finaliyle veda etmişti. Şimdi ise takipçileri tarafından merakla beklenen Söz 13.bölüm fragmanı yayınlandı! Peki, Söz ne zaman başlıyor?

Türkiye’de ilk defa Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirilen ve oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat,  Meriç Aral ve Nihat Altınkaya gibi oyuncuların yer aldığı Söz dizisi nefes kesen bir finalle sezonu kapatmıştı. Yeni sezona yaklaşırken ise yeni bölümlerin ne zaman geleceği en çok sorulan sorular arasına girdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli askerlerinin hayat öyküsünü televizyon ekranlarına yansıtan dizi 12.bölümde sezon finali yapmıştı.

Söz'den ikinci sezon için muhteşem fragman: Söz 13.bölüm fragmanı! 

Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yayınlandığı gün zirveleri kimseye kaptırmayan dizinin yeni sezon yayına başlama tarihi geldi. Söz 13.bölüm 18 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV'de...

Söz 12.bölüm sezon finalinde neler oldu?

söz yeni sezon

söz yeni sezon

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır. Burada da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır.

Söz dizisinin kadrosunda sürpriz değişiklikler var!

Atakan Arslan artık kadroda yok!

Geçtiğimiz gün, dizide Üsteğmen Zafer Yaman’ı canlandıran ünlü sporcu Atakan Arslan dizinin kadrosundan ayrıldığını, “Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere.” sözleriyle açıklamıştı.

Söz’e kadın komutan: Ezgi Çelik!

söz ezgi çelik

söz ezgi çelik

Atakan Arslan’ın ayrılığından sonra dizinin kadrosuna dâhil olan isim başarılı oyuncu Ezgi Çelik oldu. Yapım şirketi TIMS&B konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Heyecan dolu sahneleriyle Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ dizisi için kamera karşısına geçen Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterine hayat verecek. Eğitim subayı olan Yüzbaşı Songül, Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü ve disiplinli olabileceğinin en önemli örneklerinden biri olurken, ‘Özel Kuvvetler Timi’ni de en zorlu şartlarda sınayacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Usta oyuncu Mehmet Özgür Söz'de...

mehmet özgür söz

mehmet özgür söz

Reyting rekortmeni dizi Söz dizisi kadrosuna sürpriz bir isim daha katılıyor. Bu isim dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu usta isim Mehmet Özgür. Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl, Filinta gibi başarılı dizilerde rol alan ve geniş kitlelerce tanınan oyuncu son olarak internet üzerinden yayınlanan Masum dizisinde rol almıştı. Yeni sezonda Söz kadrosuna dahil olacak usta oyuncunun hayat vereceği karakter merakla bekleniyor. 

Söz'ün yeni kötü adamı "Büyük Bey": Cihan Ünal

cihan ünal sözde

cihan ünal sözde

Söz yeni sezon iddiasını her geçen gün katlıyor. Dizinin kötü adam kadrosunu taçlandırarak dahil olacak isim usta oyuncu Cihan Ünal. İmza attığı birçok dizi ve sinema filmiyle gönüllerde taht kuran usta oyuncu uzun süredir ekranlardan uzaktı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümlerinde Çolak'ın finansörü ve gizli destekçisi Büyük Bey rolüne Mehmet Özgür'ün mü yoksa Cihan Ünal'ın mı hayat vereceği merakla bekleniyor. 

BİR YORUM YAPIN 6

gül 6 yıl önce

ee kaçıncı bölümde diziye tamamen dahil olacak ?

Toplam 1 beğeni

dilan 6 yıl önce

Neden

Toplam 3 beğeni

dilan 6 yıl önce

Muhteşem

Toplam 2 beğeni

Yavuz 3 yıl önce

Gerçekten güzel

Toplam 0 Beğeni

dilan 6 yıl önce

Iyi

Toplam 2 beğeni

gül 6 yıl önce

eee kaçıncı bölümde diziye tamamen dahil olacak

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun