Bu Sayılmaz 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Küçük Semiha’nın teklifi…

FOX TV’nin güldürme garantili dizisi Bu Sayılmaz 3.bölümüyle ekranlardaydı. Son bölüme Semiha’nın Armağan’a olan aşkı damga vurdu. Peki, Bu Sayılmaz 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Geçen bölüm Armağan’ın yabancı bir kıza abayı yakmasıyla sona ermişti. 23 Ağustos akşamı ekrana gelen Bu Sayılmaz dizisinin 3.bölüm yine Armağan ve Semiha’nın komik hallerine sahne oldu. Armağan Susan adında güzel bir kadına aşık olurken, bu durumu sezen Semiha’nın gazabı herkesi korkutmaya yetti. Final sahnesi Semiha’nın Armağan’a yaptığı teklifle sona erdi. Ailesinin Biricik ile evlenmesine karşı çıması üzerine evden kaçan Çırağan, Armağan’a yakalandı ve olanlar oldu. Merakla beklenen Bu Sayılmaz 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Sayılmaz 4.bölüm fragmanı!

Bu Sayılmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken, yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacaktır.

Bu Sayılmaz 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz’ın yayın saatinde bir değişikliğe gidildi. Dizi artık 20.00’da değil 22.30’da ekranlarda olacak. Bu Sayılmaz 4.bölümü ise 30 Ağustos Çarşamba akşamı saat 22.30’da FOX TV’de seyirciyle buluşacak.

Bu Sayılmaz son bölümde neler oldu? Bu Sayılmaz 3.bölüm özeti…

bu sayılmaz son bölüm

bu sayılmaz son bölüm

Armağan, maskeli baloda karşılaştığı Susan’a ilk görüşte aşık olmuştur. Onu nasıl bulacağını düşünürken Susan mahallede karşısına çıkıverir.

Çırağan, ailesinin Biricik’le evlenmesine izin vermeyeceğini anlayınca evi terk eder ve Meleklere yerleşir ama bu durumu Armağan’dan saklamak gerekecektir.

Cenap ve İlayda, Çırağan için bir gelin adayı ararlar. Zeynel, oyları azalan Azimet’e kendisine bir ‘First Lady’ bulmasını önerir. Azimet hemen araştırmaya başlar...

Armağan, Susan’ın gözüne girmek için uğraşırken Küçük Semiha da onların bir araya gelmemesi için elinden geleni yapar. Susan’ı kaçıran Semiha, kızı bırakması koşuluyla Armağan’a şok bir teklifte bulunur.

BİR YORUM YAPIN 0