Ateşböceği 10.bölüm fragmanı! Barış'ın zor sınavı...

Ateşböceği yayınlanan son bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. Barış'ın zor kararı hem kendini hem de Aslı'yı bir yıkıma doğru sürüklerken, dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanı bekliyor. Peki Ateşböceği 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi, Perşembe günlerinin tartışmasız galibi Ateşböceği son bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Artık duygularından emin olan Barış, aslı'yı korumak adına ondan uzak kalmaya çalışıyor. Ama nasıl olursa olsun her fırsatta kendini onun yanında buluyor. Aslı ise kovulmanın ve terk edilmenin acısıyla okul hayallerine de veda ettiğini söylüyor. Onu seven Barış'ın yanında olmasını okula gitmediği için vicdan yapmasına bağlayan Aslı, her fırsatta ona öfkesini gösteriyor. Aslı ve Barış için bir gelecek olacak mı? Peki, Ateşböceği 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 10.bölüm fragmanı:

Ateşböceği 10.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde genç oyuncular Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in olduğu Ateşböceği 10.bölümü 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Ateşböceği 9.son bölümde neler oldu?

ateşböceği 9.bölüm

ateşböceği 9.bölüm

Barış, Aslı’dan uzak kalabilecek mi?

Barış'ın, Aslı'yı kendinden korumak için verdiği karar hiç tahmin etmediği bir yıkıma neden olur. Okula olan inancını tamamen kaybeden Aslı'nın kararı, Barış'ı yeni bir sınavın içine sürükler. Barış, Aslı'nın bu kadar yanında olup ondan uzak durmayı başarmak zorundadır. Ancak her nasıl oluyorsa kendini Aslı'nın yanında bulmaktadır. Aslı'dan uzak kalmaya çalışırken daha da yakınında olan Barış'ı Aslı affetmemekte kararlıdır. Aslı, Barış, Teo ve Gül mahalleyi kurtarmak için bir oyunun içine girerler. Hem Teo hem de Barış kıskançlık krizlerine girer ve işler sarpa sarar.
 

BİR YORUM YAPIN 0