Kalp Atışı 10.bölüm fragmanı! Kalp Atışı 9.bölüm izle! Eylül'ün hayatı tehlikede...

Kalp Atışı yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Büyük bir faciayla sona eren Kalp Atışı 9.bölümde Bahar vuruldu, Eylül’ün durumu ise kritik. Peki, 9.bölümün ardından Kalp Atışı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Geçen bölüm Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz akşam yemeğinin bozulmasıyla sona ermişti. Arabaları çalınan ikiliyi daha kötü sürprizler beklemektedir. Bir yandan Eylül’e aşık olan Oğuz bir yandan da ondan hamle beklemekten bitap düşen Ali Asaf Eylül için bir şeyler yapmak için çırpınır. Eylül’ün Ali Asaf’a yaptığı beklenmedik itiraf genç adamı çok şaşırtır. Hastaneden kaçan Mehmet çevresindekilere zarar verdiğini düşünerek Esma’ya kötü yüzünü göstermek için bir oyun oynar ve sırra kadem basar.

kalp atışı 9.bölüm

kalp atışı 9.bölüm

Hastanede ise aksiyon tüm hızıyla devam eder. Psikolojik sorunları olan biri anne ve abisini vurduktan sonra Eylül’ün ona yardım edeceğine inanarak hastaneye gelir. Dehşet saçan adam hastanede Bahar dâhil birçok kişiyi vurur. Eylül ise olayların ortasında kalmıştır ve katille baş başadır. Peki, heyecanın dorukta olduğu bir sahneyle final yapan 9.bölümün ardından merakla beklenen Kalp Atışı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 10.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Çelik’in yer aldığı sevilen dizi Kalp Atışı yeni bölüm yayın tarihine dair bir bilgi verilmezken; bayram tatili dolayısıyla 8 Eylül Cuma akşamı Show TV’de seyirciyle buluşması bekleniyor.

‘Kalp Atışı’ son bölümde neler oldu?

kalp atışı son bölüm

kalp atışı son bölüm

Kalp Atışı 9. bölümde; Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son bulur. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı, Süleyman ve Ziya Nur’un dinmeyen öfkeleri, Oğuz’un Eylül için girdiği savaştan vazgeçmeyişi...  Bütün bunlar olurken sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar. Birbirini tetikleyen olaylar, bunun bedelini ödeyen masum insanlar ve her şeyin ortasında bir çıkış yolu arayan Eylül! Tüm bunlara sebep olduğundan habersiz Eylül olanları durdurmak isterken, Ali Asaf başta olmak üzere birçok kişinin hayatı bu sefer pamuk ipliğine bağlıdır. Bakalım gelecek bölümde bu durumdan kimler etkilenecek?

Kalp Atışı 9.bölüm izle

Kalp Atışı 9.bölüm için tıkla!

BİR YORUM YAPIN 0