Dolunay 10.bölüm fragmanı! Dolunay 9.bölüm izle! Sırlar açığa çıkıyor...

Star TV'de ekrana gelen Dolunay'da işler karışmaya başlıyor. İki ateş arasında kalan Nazlı her şeyi itiraf ettiği notu Ferit'e verdi. Peki, Dolunay'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte, Dolunay 10.bölüm fragmanı...

Star TV'nin en sevilen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Dolunay Salı akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dolunay 9.bölümde Deniz artık Nazlı'ya olan ilgisini açık bir şekilde belli ederken, bu durum Ferit'i rahatsız ediyor. Nazlı'nın ise iki ateş arasında kalması kaçınılmaz oluyor. Demet ve Hakan can sıkmaya devam ederken; Nazlı Asuman'ın yaptıklarının yükünü artık taşıyamayacağına karar vererek her şeyi anlatmaya koyuluyor. Peki, Ferit Nazlı'nın itiraf notunu okudu mu? Her şey Salı akşamı ekranlarda olan Dolunay'da belli olacak. İşte, Dolunay 10.bölüm fragmanı... 

Dolunay 10.bölüm fragmanı:

Dolunay 10.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in rol aldığı Dolunay 5 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Dolunay son bölümde neler oldu?

dolunay son bölüm

dolunay son bölüm

Nazlı, Ferit ile Deniz arasında kalıyor…

Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. 

Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başlar. Nazlı artık bir karar vermek zorunda kalır. Deniz ise Nazlı'ya karşı daha cesur davranmaya başlar. Bundan en çok etkilenen Alya olur. Asuman Demet'in beklediğinden daha dişli çıkmıştır. İkili bundan sonra kartlarını açık oynayacaklardır.

Dolunay 9.bölüm izle

http://www.startv.com.tr/dizi/dolunay/bolumler/9-bolum

BİR YORUM YAPIN 0