Dolunay 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay 10.bölüm izle! Nazlı artık...

Salı günlerinin zirve dizisi Dolunay Star TV'de ekranlarda olmaya devam ediyor. Dolunay 10.bölümde Nazlı, Ferit'ten kaçarken kendini Deniz'in yanında bulur. Heyecan dolu son bölümüyle takipçilerini merakta bırakan Dolunay 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin en sevilen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Dolunay'da sular durulmuyor. Ferit ve Deniz arasında sıkışıp kalan Nazlı çareyi Ferit'ten uzaklaşmakta bulsa da her nasılsa kendini Deniz'in yanında buluyor. Ferit'e olan ilgisinden ve aralarında başlayacak olan aşktan korkan Nazlı'nın istifasına karşılık Ferit'ten karşı hamle geliyor. Bu aşk üçgenin sonu ne olacak? Demet ve Hakan'ın kirli emelleri gerçekleşecek mi? Tüm bunların yanıtını Dolunay'ın gelecek bölümleri verecek. Peki, yayınlanan son bölümün ardından Dolunay 11.bölüm fragmanı çıktı mı?

Dolunay 11.bölüm fragmanı:

Dolunay 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay 11.bölüm 12 Eylül akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Dolunay 10.bölüm izle!

Dolunay son bölümde neler oldu?

dolunay son bölüm

dolunay son bölüm

 

Nazlı, Ferit’ten kaçarken Deniz’e sığınıyor

Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar. Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulacaklardır. 

BİR YORUM YAPIN 1

Sanane 6 yıl önce

Guzel dizi