Ver Elini Aşk 2.bölüm fragmanı!  Kaan ve Ayperi evlendi...

Ver Elini Aşk ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Kanal D'de yayınlanmaya başlayan dizi izleyiciden tam not aldı. Komik anlara sahne olan ilk bölümün ardından Ver Elini Aşk 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D'nin yeni dizisi Ver Elini Aşk seyirci karşısında dün ilk sınavını verdi. Metropol insanı Kaan ve minik kızı Su'yun, dadısı Ayperi ile maceraları her Perşembe ekranlara gelmeye devam edecek. Dün yayınlanan Ver Elini aşk ilk bölüm beğeniyle izlendi. Reytinglerde üst sıraları kapmayı başaran Ver Elini Aşk 2.bölüm fragmanı da yayınlanan ilk bölümün ardından çıktı. 

Ver Elini Aşk 2.bölüm fragmanı:

Ver Elini Aşk 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ali İl, Sevda Ergin, Köksal Engür gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ver Elini Aşk 2.bölüm 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

ver elini aşk ilk bölüm

ver elini aşk ilk bölüm

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu?

Ver Elini Aşk ilk bölüm'de; Kaan, dedesi Emin Ağa'ya çocuğu Su ve Ayperi'yi ufak bir yalanla tanıştırdı! Kaan, Amerika'dan erken dönmesine neden olan çocuğu Su ile İstanbul'da yeni bir hayata başlar. Annesi, babası ve dedesine Amerika'da doktorasına devam ettiği yalanı söylemiş ve onlardan uzak Su ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Ta ki dedesinin onu arkadaşının torunu ile evlendireceğini öğrenene kadar. 

Ayperi ise, ablası, dedesi ve ninesi ile Antep'in bir köyünde yaşamaktadır. Babası onları bırakıp kaçmış, annesi ölmüştür. Ablası Kiraz'ın sevdiği kişi uğruna evden kaçıp İstanbul'a gitmesi onun kaderini çizen olay olmuştur. Ayperi, ablasını bulmak üzere İstanbul'a kaçacağı sırada dedesi ve Emin Ağa'nın onu evlendireceğini duymuştur. Ninesine ağanın torunu ile evlenmeyeceğini söylemesi ise, ironik bir durumdur; çünkü, yolu Emin Ağa'nın evlendirmek istediği torunu Kaan ile kesişir.

BİR YORUM YAPIN 0