Hande Soral kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Nişanlısı İsmail Demirci ile dünya evine giren genç oyuncu Hande Soral kimdir? Şimdilerde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler'deki Handan rolüyle izlediğimiz Hande Soral kaç yaşında ve nereli?

Küçük kadınlar dizisiyle oyunculuğa adım atan Hande Soral, bu projeyle kısa sürede adını duyurmayı başarmıştır. Daha sonra birçok dizi projesiyle ekranlarda olmaya devam eden Soral şimdilerde Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler dizisinde Handan Manasoğlu ile seyirci karşısına çıkacak. Peki, Hande Soral kimdir? İşte, başarılı oyuncu Hande Soral'ın biyografisi...

Hande Soral kimdir?

2 Şubat 1987 Bursa doğumlu olan Hande Soral İnegöl Turgut Alp Anadolu lisesini bitirdikten sonra üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Psikoloji Bölümü'nde almıştır. Hande Soral'ın kardeşi Bensu Soral da kendisi gibi ünlü bir oyuncudur. Hande Soral geçtiğimiz gün meslektaşı olan İsmail Demirci ile aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Başarılı oyuncu Hande Soral geçtiğimiz gün nişanlısı İsmail Demirci ile nikah masasına oturdu.

hande soral ismail demirci

hande soral ismail demirci

En büyük hayali oyuncu olmak olan Hande Soral'a bu kapılar ilginç bir tesadüf vesilesiyle açılmıştır. 2008 yılında Tolga Çevik'in sunduğu Komedi Dükkanı adlı televizyon programına seyirci olarak gelmiştir. Format gereği programda seyirciler de sunuma ortak olur ve Hande Soral da bu seyircilerden biridir. Sahneye gelen Soral'ın performansı standartların üstündedir ve Komedi Dükkanı’nın yönetmeni Fırat Parlak ona oyuncu olması gerektiğini söyleyerek bir teklifte bulunur.

hande soral

hande soral

Daha sonra oyunculuğa adım atan Hande Soral'ın ilk projesi Küçük Kadınlar adlı dizi olmuştur. 2008 yılından 2011 yılına değin devam eden dizide "Armağan" rolü ile seyircilerin gönlünde taht kurmuştur. Daha ilk rolüyle beğeni kazanan Hande Soral için oyunculuk kapıları ardında kadar açılmıştır. 

Yer Aldığı Yapımlar:

2008 - 2011Küçük KadınlarArmağan GeziciBaşrol Oyuncusu, Televizyon Dizisi

2010- Gecekondu,Televizyon programı

2011-Bir Günah Gibi, Televizyon dizisi

2012 - 2013-Alev Alev , Televizyon dizisi

2013-Fatih, Televizyon dizisi

2014-Çalıkuşu, Televizyon dizisi

2014-Yılanların Öcü, Televizyon dizisi

2014-Birleşen Gönüller, Sinema filmi

2016-Kalbim Yangın Yeri, Televizyon dizisi

2017 -Evlat Kokusu, Televizyon dizisi

Hande Soral'ın düğün detayları belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın düğün detayları belli oldu
Hande Soral ile İsmail Demirci evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral ile İsmail Demirci evlendi!

BİR YORUM YAPIN 0