İsimsizler 15.bölüm fragmanı! İsimsizler 14.bölümüyle sezona başladı!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi İsimsizler 14.bölümüyle ekranlardaydı. Soru işaretleriyle sona eren sezon finalinin ardından merakla beklenen 14.bölümün ardından; İsimsizler 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlanan son bölümüyle reytinglerin zirvesine yerleşen İsimsizler 14.bölümde İsimsizler Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır ve son olarak helikopter kazasını hatırlamaktadır. Ondan sonrası hafızasında yoktur. Hasta yatağında henüz olan bitenin farkına varamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i ise yine büyük bir sürpriz beklemektedir. Fatih, bundan sonra Virankaya'da değil İstanbul'da olacaktır. Fatih'i kimin kurtardığı merak konusu olur? Heyecan dolu yeni bölümün ardından İsimsizler 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 15.bölüm fragmanı

İsimsizler 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler geçen sezon da olduğu gibi Pazartesi günleri ekrana gelmeye devam ederken; İsimsizler 15.bölüm 18 Eylül Pazartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

İsimsizler 14.bölüm izle!

İsimsizler son bölümde neler oldu?

isimsizler 14.bölüm

isimsizler 14.bölüm

İsimsizler 11 Eylül Pazartesi yayınlanan 14. Bölüm'de; helikopter kazasından sonra gözlerini İstanbul'da açan Fatih, içinde bulunduğu durumu çözmek ve bir seçim yapmak zorunda kalıyor! Fatih tüm bu kaosun içinde yaklaşan düşmanın büyüklüğünden ise henüz habersizdir.

İsimsizler son bölümde, helikopter kazasından sonra bilmediği bir yerde uyanan Fatih büyük bir şaşkınlık yaşar. Hafızasını zorlasa da kazadan sonra hiç birşeyi hatırlayamaz. Fatih nerededir, onu buraya kim veya kimler getirmiştir? Fatih bu soruların cevanını ararken bir anda hiç beklemediği bir kaosa dahil olur. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz daha beklemektedir. Virankaya’da değil, İstanbul'da olduğunu görecek olan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşerken, bir yandan da cevaplanması gereken onlarca sorunun da cevaplarını arayacaktır. Bu sefer Fatih'in yanında kimler olacak? Fatih, kim veya kimleri karşısına almıştır?

isimsizler oyuncuları

isimsizler oyuncuları

İsimsizler Yenilenen Oyuncu Kadrosu

Uğur Güneş (Fatih Keskin)

Hande Soral (Handan Manasoğlu)

Kürşat Alnıaçık (Kudret Yıldırım)

Bülent Alkış (Hasan Bozkırlı)

Çağkan Çulha (Murat Gürcan)

Musab Ekici (Derman Taşçı)

Mert Öcal (Tufan Aslan Kalender)

Atsız Karaduman (Kor Yakup)

BİR YORUM YAPIN 1

Zaza 6 yıl önce

Eski haliyle çok güzeldi şimdi kvp ye benzemiş.yazık oldu filme