Dolunay 12.bölüm  fragmanı yayınlandı mı? Ferit, Nazlı'nın sakladığı sırrın peşinde...

Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay 11.bölüm seyirciyle buluştu. Son bölümde Ferit, Nazlı'nın istifa nedenini sorgulamaya devam ediyor. Heyecan dolu dolunay 11.bölümün ardından, Dolunay 12.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Dolunay 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 11.bölümüyle Star TV ekranlarındaydı. Yayınlanan son bölümüyle keyifli anlar yaşatan Dolunay'da hakim konu Ferit'in Nazlı'nın sakladığı sırrı öğrenmeye çalışmasıydı. Ferit, sözleşmeyi yırtarak Nazlı'yı özgür bırakırken; Nazlı restaurant işini girişti. Ancak beklenmedik bir şekilde işler yolunda gitmedi. Diğer bir yandan Deniz ve Nazlı'yı birbirinden uzaklaştırmaya çalışan Hakan ve Alya iş birliğine giriyor. Peki, Dolunay 11.bölüm ardından merakla beklenen Dolunay 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 12.bölüm fragmanı

Dolunay 12.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı Dolunay 12.bölümü 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Dolunay 11.bölüm izle!

Dolunay 11.bölümde neler oldu?

dolunay 11.bölüm

dolunay 11.bölüm

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalışıyor
Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

BİR YORUM YAPIN 0