Çağatay Akman Bizim Hikaye'ye klip çekti! Bizim Hikaye dizi müziği

Genç şarkıcı Çağatay Akman, Bizim Hikaye dizisinin tema müziklerini seslendiriyor. Bizim Hikaye'nin şarkısını seslendiren Çağatay Akman bir de klip çekerek gündemin konuşulanları arasına girdi.

Yaptığı şarkılarda Youtube'da tıklanma rekorlarına imza atan genç şarkıcı bambaşka bir projeyle gündeme geldi. Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları dizi filmle aynı adı taşıyan  “Bizim Hikaye” isimli eserin söz Abdullah Özdoğan ve müziği Volkan Sönmez imzası taşırken; şarkıyı Çağatay Akman yorumladı.

bizim hikaye çağatay akman

bizim hikaye çağatay akman

2645 Records tarafından “Bizim Hikaye” isimli eserin gördüğü ilgiden dolayı dijital platformdan eser satışa sunuldu ve birde klip çekildi. Dizi film ile aynı adı taşıyan “Bizim Hikaye” isimli eserin klip çalışması Yekta Özbilen tarafından yapılırken dizinin görsellerinden de faydalanıldı. 

Dizinin çekildiği sokakta aynı zamanda klip çekimleri yapıldı. Henüz 18 yaşında olan genç şarkıcı Çağatay Akman duygularını “Kendimi klip çekimi değil de filmin içinde gibi hissettim. Şarkı dizi filmin ruhunu öyle güzel yansıtıyor ki performans çekimlerinde hikâyeyi yaşadım” sözleriyle ifade etti.  

İşte, bahsi geçen o klip..

Çağatay Akman kimdir?

31 Temmuz 1998 Çankırı doğumlu olan Çağatay Akman, RAP tarzı müzikle ilgileniyor. Ticaret Meslek Lisesi'nden ayrılan genç şarkıcı kısa sürede ülke çapında tanınan bir isim oldu. Dijital platformda yayınladığı "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı milyonlarca tık alarak rekor seviyeye ulaştı.

Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Fox TV Bizim hikaye izle...

İLİŞKİLİ HABER

Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Fox TV Bizim hikaye izle...

BİR YORUM YAPIN 0