TRT 1 Yalaza 2.bölüm fragmanı! İbrahim'in dirilişi...

TRT 1'de ekrana gelmeye başlayan yeni dizi Yalaza ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Osman Sınav ve Hasan Kaçan imzalı mahalle komedisi Yalaza 1.bölümün ardından; Yalaza 2.bölüm fragmanı da yayınlandı...

Şirin Taraklı kasabası ve vahim olaylar peşini bırakmayan 5 çocuklu Marangoz İbrahim'in maceralarını izleyeceğimiz Yalaza TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başladı. Senaryosu Hasan Kaçan ve yapım ise Osman Sınav imzalı Yalaza yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yaptı. Yalaza ilk bölümde İbrahim'in başına gelenler ve öldü sanılması komik anlara sahne olurken; bölümün finalinde bir de canlanması herkesi şok etti. Yalaza ilk bölümün ardından ise Yalaza 2.bölüm fragmanı geldi.

Yalaza 2.bölüm fragmanı

Yalaza 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalaza 2.bölümü 23 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

Yalaza ilk bölümde neler oldu?

yalaza ilk bölüm

yalaza ilk bölüm

Marangoz İbrahim, Taraklı kasabasının sevilen bir simasıdır. Dört kızı Aysu, Burcu, Tuba ve Gökçe, oğlu Arda ve babası Faik’le beraber hayatını sürdürmektedir. Arda’nın doğumunda karısını kaybettiğinden beri duldur. İbrahim’in dört kızının peşinden ise birbirinden hayta Oral, İsmail ve Fatih koşmaktadırlar. Kasabada sevilen bir ev lokantası işleten Nalan ise çocukluğundan beri İbrahim’e karşılıksız aşk beslemektedir. Tek amacı İbrahim’le evlenmektir.

İbrahim’in Nalan ile evlenmesini istemeyen kızları, babalarının çocukluk aşkı, uzun zaman önce Taraklı’yı terk etmiş olan Alev’i Taraklı’ya çağırırlar. Alev beklenmedik bir biçimde ortaya çıkar. Gel gelelim, bu davet başlarına büyük dertler açacaktır. Belki de babalarını kaybedeceklerdir.

Alev’in gelmesiyle İbrahim’e arabasıyla çarpması bir olur. Ortalık bir anda can pazarına döner. Acaba İbrahim yaşayacak mıdır? Bütün bu gariplikleri normale döndürmek vazifesi ise kasabalının Yalazacısı Santral ve yorgancı Settar Baba’ya düşer.

Yalaza ilk bölüm tamamı izle!

BİR YORUM YAPIN 0