No:309 60.bölüm fragmanı! Yeni sezon bu akşam başlıyor!

Beğeniyle takip edilen ve geçen sezonun en çok izlenenleri arasında yer alan No:309 yeni sezona bomba gibi geliyor. Peki, No:309 yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, No:309 60.bölüm fragmanı...

Fox TV'nin sevilen dizisi yayından kaldırılacağına dair haberlerle uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak yapım şirketi yeni sezonda da devam kararı aldı. Sevilen dizinin kadrosuna sürpriz bir isim katılırken; Lale ve Onur arasında sular durulmuyor. Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un başrollerini paylaştığı başarılı dizinin kadrosuna usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar dahil oldu. Erdal Özyağcılar dizide Lale'nin kayıplara karışan babasını canlandıracak. İşte, merakla beklenen No:309 yeni sezon 60.bölüm fragmanı...

No:309 60.bölüm fragmanı:

No:309 yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yeni sezonda seyirciyi ekrana kilitlemekte kararlı olan No:309 yeni sezon 60.bölümüyle 20 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

No:309 60.bölümde neler olacak?

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır. Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır. Duru’nun ortaya çıkışı Onur ve Lale’nin ilişkilerine nasıl etki edecektir?

No:309 sezon finali izle!

No:309 59.bölümde (sezon finali) neler oldu?

no 309 sezon finali

no 309 sezon finali

Lale Onur’a hamile olduğunu nasıl söyleyeceğini düşünür, sonunda doğum gününde açıklamaya karar verir. Onur da Lale için bir parti organize etmektedir. Bu arada Betül şantaj yaparak halayı kendi tarafına çekmeye çalışır, çünkü en büyük kozu olan Özge’yi kullanırken halanın da desteği önemlidir. Hülya ise abisine olan biten her şeyi aktarmaya devam eder ve artık ortaya çıkması gerektiğini söyler. Lale yeni yaşında hayatındaki en büyük karşılaşmayı yaşayacağından habersizken, Onur ise bir kızı olduğu gerçeğiyle sarsılır.

BİR YORUM YAPIN 0