Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı! Sevda ve Aylin karşı karşıya...

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Sevdanın Bahçesi ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yıllar sonra karşılaşan iki sevgilinin hikayesi Sevdanın Bahçesi 1.bölümün ardından, Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sevdanın Bahçesi dizisi genel hikayesi ise şöyle; 18 yıl önce boşanan Sevda ve Levent’in yolları yıllar sonra kesişiyor ve Levent, uzun yıllar Sevda’yı görmediği için henüz on sekiz yaşında bir kızı olduğundan habersizdir.

Kocaman bir kızı olduğunu bilmeyen Levent ve bu sırrı acısıyla muhafaza eden Sevda yıllar sonra karşılaşırlar. Aynı heyecanı yaşayan ikilinin önündeki en büyük engel Levent'in genç eşi Aylin'dir. Sevdanın Bahçesi gelecek bölümde Aylin ve Sevda karşı karşıya gelirler ve Aylin, her şeyi bildiğini ima eder. İşte, Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı...

Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı

Sevdanın Bahçesi 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Emre Kınay, Sibel Can, Begüm Kütük ve Alina Boz'un yer aldığı Sevdanın Bahçesi 2.bölüm 30 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

Sevdanın Bahçesi 1.bölüm izle!

Sevdanın Bahçesi ilk bölümde neler oldu? Sevdanın Bahçesi 1.bölüm özeti...

18 yıl önce boşanan Sevda ve Levent’in yolları yıllar sonra kesişiyor!

sevdanın bahçesi 2 bölüm

sevdanın bahçesi 2 bölüm

Sevda ve Levent on sekiz yıl önce ayrılmıştır. Levent, Sevda’dan ayrılmak istediğinde Sevda, kızı Defne’ye hamile olduğunu söyleyememiş, Levent baba olduğunu öğrenemeden Sevda’yı terk etmiştir. Şimdilerde çok başarılı bir girişimci olan ve mutlu bir evliliği olan Levent, uzun yıllar Sevda’yı görmemiştir ve on sekiz yaşında bir kızı olduğundan habersizdir.Bir gün kader, büyük bir tesadüf eseri bu eski iki aşığı bir araya getirir. Artık onlar için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. On sekiz yıl boyunca açığa çıkmamış sırlar, söylenmiş yalanlar bir bir ortaya çıkacaktır.

Kanal D Sevdanın Bahçesi bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu...

İLİŞKİLİ HABER

Kanal D Sevdanın Bahçesi bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu...

BİR YORUM YAPIN 0