Ateşböceği 13.bölüm fragmanı! Barış'tan ilan-ı aşk...

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Ateşböceği yeni gününde 13.bölümüyle ekranlardaydı. Yayınlanan son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen Ateşböceği 12.bölümde beklenen itiraf geldi. Peki, Ateşböceği gelecek bölümde neler olacak? Ateşböceği 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği son bölümde; Emrah tarafından kaçırılan Aslı, ondan kurtulmanın bir yolunu bulur. Ancak bu sefer de Barış'ın göz hapsindedir. Birbirlerinden ne kadar uzak durmaya çalışsalar da her fırsatta yan yana gelen Barış ve Aslı için yeni bir dönem başlar. Bunun nedeni Barış'tan gelen aşk itirafıdır. Her ne kadar çok sevse de Barış'a inanmakta güçlük çeken Aslı bu durumda ne yapacaktır? Peki, merakla beklenen Ateşböceği 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 13.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı Ateşböceği 13.bölüm 1 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Ateşböceği 12.bölüm izle!

Ateşböceği bölümde neler oldu? Ateşböceği 12.bölüm özeti

ateşböceği 12.bölüm

ateşböceği 12.bölüm

Barış’ın duyguları açığa çıkıyor...

Emrah'ın Aslı'yı kaçırmasıyla deliye dönen Barış, Aslı'yı güvende tutmak için onun her zaman yanında olmasını ister. Bu durum Aslı'nın hoşuna gitse de , İlayda ve Barış'ın yakınlaştığı fotoğraflar Aslı'nın Barış'a inanmasını engeller. Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar. 

BİR YORUM YAPIN 0