Söz 15 bölüm fragmanı yayılandı mı? Söz 14 bölüm izle! Yavuz tehdit altında...

Star TV'nin sevilen dizisi Söz, yine nefes kesen bir bölümle geldi. Serbest kalan Çolak, yeniden güçlenmenin yollarını ararken; Yavuz için tehditler çoğalmaya devam ediyor. Peki, Söz 14.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz son bölümde; teröristler tarafından kaçırılan Çolak, yeni planlar kurmak için harekete geçti. Teröristler arasına sızarak, zorlu bir göreve kalkışan Eylem ve Fethi için bu görev duygu dolu anlara sahne oldu.

söz son bölüm

söz son bölüm

Diğer bir yandan Büyük Bey ile tanışan Yavuz; her şeyden habersiz sevdiği kadın Bahar'a evlenme teklif etti. Söz gelecek bölümde; büyük hazırlık içinde olan tim kapsamlı bir operasyona imza atacak. Peki, Söz 14.bölümün ardından, Söz 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 15.bölüm fragmanı:

Söz 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat gibi oyuncuların paylaştığı Söz 15.bölüm 4 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Söz dizisi son bölümde neler oldu? Söz 14.bölüm özeti...

söz 14.bölüm

söz 14.bölüm

Yavuz için tehditler çoğalıyor...
Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşayacaktır. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.

BİR YORUM YAPIN 0