İsimsizler 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler 16.bölüm izle! Murat kurtulabilecek mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler 16.bölüm yine seyirciyi ekrana kilitledi. Akıllara takılan soru ise şu oldu; "Kudret'in adamları tarafından köşeye sıkıştırılan Murat, kurtulabilecek mi?" İşte, İsimsizler 17.bölüm fragmanı ve İsimsizler 16.bölüm özeti...

25 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen İsimsizler son bölümde, Kudret planladığı terör saldırısının önünde bir engel olmaması için tüm tedbirlerini alır ve bu yolda ilk işi Fatih ve ekibine engel olmaktır. Kudret'in adamları, Murat'ı köşeye sıkıştırır. İsimsizler ölümün kucağından Murat'ı alabilecek midir? İsimsizlere yardım eden gizli kahramanlar kimler? Nefes kesen İsimsizler 16.bölümün ardından, merakla beklenen İsimsizler 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

İsimsizler 17.bölüm fragmanı

İsimsizler 17.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış gibi oyuncuların rol aldığı İsimsizler 17.bölümü 2 Ekim Pazartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

İsimsizler 16.bölüm izlemek için tıkla!

İsimsizler son bölümde neler oldu? İsimsizler 16.bölüm özeti...

isimsizler 16 bölüm

isimsizler 16 bölüm

Murat, Hatem'in adamlarının elinden kurtulmak için kaçmaktadır. Fatih ve İsimsizler de Murat'ı bulmak için harekete geçer. Kudret İstanbul'u kana bulayacak bir terör saldırısı tertiplemiştir. Bu planından kimsenin haberi yoktur. İpuçlarını birleştiren Handan, Kudret'in peşine düşer.

Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır. Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir.

BİR YORUM YAPIN 0