Dolunay 14.bölüm (1,2,3.) fragmanı! Dolunay son bölümde Ferit'ten evlenme teklifi...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay 13.bölümde Nazlı'nın sırrını öğrenen Ferit, ortaklıktan vazgeçer ve bu Nazlı için hayallerin sonu olur. Peki, Ferit Nazlı'yı affedecek mi? Heyecan dolu Dolunay 13.bölümden sonra merakla beklenen Dolunay 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 13.bölümde Asuman'ın yaptıklarını öğrenen Ferit, Nazlı'nın bunu bildiği halde saklamasını hazmedemez. Nazlı'ya olan öfkesi dinmeyen Ferit, ortaklıktan vazgeçer ve Nazlı da kardeşini alıp şehri terk etmeye karar verir. Ferit'in son anda kararından vazgeçmesiyle geri dönen Nazlı, kendini affettirebilecek mi? Diğer bir yandan aralarındaki bağ Nazlı yüzünden kopmaya yüz tutan Ferit ve Deniz'in çekişmesi daha da kızışır. 

Sırrı ortaya çıkan Asuman, kendisini ifşa edenin peşine düşerken; intikamını almaya yemin eder. Demet'in sırrını Hakan'la paylaşmaya niyetli olan Asuman; onu bitirecek belgeleri bizzat Hakan'ın eline ulaştırır. Dolunay son bölüm final sahnesine ise Bulut'un anne ve babasının geçirdiği kaza ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıkar. Peki, nefes kesen Dolunay 13.bölümün ardından, Dolunay 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 14.bölüm fragmanı:

Dolunay 14.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in rol aldığı Dolunay 14.bölüm 3 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak...

Dolunay 13.bölüm izlemek için tıkla!

Dolunay son bölümde neler oldu? Dolunay 13.bölüm özeti...

dolunay son bölüm

dolunay son bölüm

Ferit, Nazlı’nın sırrını öğrenir…

Ferit, Nazlı’nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılır. Nazlı’nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı’yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır. Diğer yandan Deniz, Nazlı’ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratır. 

BİR YORUM YAPIN 0