Çember:Araf bu akşam Star TV'de! Çember serisi 2.film fragmanı!

Her bölümü sinema filmi tadında ve her bölümde farklı bir hikayeyi işleyen Çember yeni sezon 'Hayalet Gemi'yle ekranlardaydı. Star TV'de yayınlanan Çember gelecek bölüm fragmanı çıktı. Çember serisinin 2. filmi Çember "Araf" Star TV ekranlarında olacak. Çember 2.filmi Araf ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan, her bölümü farklı bir macerayı konu alan Çember dizisi yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Sürükleyici hikayeleriyle polisiye tadını izleyicilere sunan Çember: Hayalet Gemi bölümünde  Ülkü Duru, Asena Girişken ve Nuri Küçük konuk oyuncu olarak yer alırken; Gizemli dosyaları aydınlatmak amacıyla Barış Başkomiser önderliğinde bir araya gelen özel ekip, aksiyonu yüksek, 6 yeni filmle sıra dışı olayları yeni sezonda da çözmeye devam edecek.

çember cumali komser

çember cumali komser

Çember'in özel kadrosuna yeni bir karakter eklendi. Bu kişi "Cumali Komser" rolüyle ünlü oyuncu Olgun Toker oldu. Çember'in diğer başrolleri Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan ise maceraya kaldıkları yerden devam ediyorlar. Peki, Çember yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Çember'den 2.film "Araf" fragmanı

Çember "Araf" fragmanı

Çember (Araf) yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Pelin Akil, Anıl Altan, Barış Bağcı ve Olgun Toker'in yer aldığı Çember yeni bölümüyle 4 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Çember "Araf" bölümü özeti...

çember araf

çember araf

Konuk oyuncu olarak yer alan İpek Erdem ve Murat Atik'in rol alacağı Çember-Araf'ta; Tarlabaşı civarında bir çöplükte, emniyette sevilen bir polis olan Ekrem Komiserin cesedi bulunur. Cumali en yakın dostu Ekrem’in öldüğünü öğrenince yıkılır. Olayın şokunu atlatan Cumali katili bulmadan rahat edemeyecektir. Ekibimizle birlikte davayı incelemeye başlayan Cumali, Ekrem’in en son bir dizi intihar vakasını el altından araştırdığını öğrenir. Ekrem komiserden kalan bu vakalar bir daha incelenir. Bu üç kişinin intihar etmesine yardım eden birisi daha vardır.

İntiharların arkasındaki kişiyi bulduklarını düşündükleri bir anda ellerindeki tek şüpheli olan Hayal adındaki bu kadının onlara büyük bir sürprizi vardır. Cinayetlerin diğer şüphelisi olarak görülen ‘A’ ya dair gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Kimdir bu A ve cinayetlerle ne kadar ilgilidir? Cinayetler çözüldüğünde ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Özellikle Cumali’ye güvenen Barış Başkomiseri…

Çember Hayalet Gemi izlemek için tıkla!

Çember son bölümde neler oldu? Çember: Hayalet Gemi özeti...

çember yeni bölüm

çember yeni bölüm

İlk film Çember-Hayalet Gemi’de; 5 yıldızlı bir otelin kral dairesinde çifte bir cinayet işlenmiştir. Ekibimiz olay yerine geldiğinde bir sürpriz ile karşılaşır. Yüksekova Terörle Mücadele Masasından davaya atanan Cumali adında yeni komiserimiz cesetler üzerinde ilk araştırmayı yapmaktadır. Faruk El Basri adındaki Suudi Arabistanlı bir işadamı ve otel görevlisi Canan’ı kim, neden ve ne şekilde öldürmüştür? 

Kamera kayıtları incelenir ve cinayetler işlendikten hemen sonra odadan çıkan başka bir genç kızın daha olduğu öğrenilir. Adının Samira olduğu anlaşılan Suriyeli bu göçmen kız kimdir? Otel görevlisi Canan’ın aslında otelde çalışmadığının anlaşılması ile olaylar daha da karmaşık bir hal alır. 

BİR YORUM YAPIN 0