Seven Ne Yapmaz 5 bölüm fragmanı! Seven Ne Yapmaz 4 bölümde Ozan affedilmeyi bekliyor...

ATV ekranlarının sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz 4.bölümde Ozan ve Nazlı için ışık göründü. Gizem'den vazgeçen ve Nazlı'yı hale sevdiğini anlayan Ozan affedilecek mi? Seven Ne Yapmaz 4.bölümün hemen ardından, Seven Ne Yapmaz 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Seven Ne Yapmaz geçen bölümde yaşanan yüzük krizi sonrasında, Ozan yüzüğü buldu ama boşanmak istemediği için onu Nazlı'ya vermekten vazgeçti. Gizem'i kaybetmek uğruna Nazlı'yla boşanmamak için elinden geleni yapan Ozan, Nazlı'nın güvenini kazanabilecek mi? Ozan'a hala güvenmeyen Arzu ise gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan kurar. Ancak bu plan yeni olayların habercisi olur. Seven Ne Yapmaz son bölümün hemen ardından, Seven Ne Yapmaz 5.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Seven Ne Yapmaz 5.bölüm fragmanı

Seven Ne Yapmaz 5.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Seren Şirince ve Yusuf Çim'in paylaştığı Seven Ne Yapmaz 5.bölüm 4 Ekim Çarşamba saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Seven Ne Yapmaz son bölümde neler oldu? Seven Ne Yapmaz 4.bölüm özeti...

seven ne yapmaz 4 bölüm

seven ne yapmaz 4 bölüm

Ozan sonunda yüzüğü ele geçirmiştir. Artık Nazlı ile boşanmalarının önünde engel kalmamıştır. Köye gidip Nazlı'nın karşısına çıkar ama veremez yüzüğü, bulmadığını söyler, hala seviyordur Nazlı'yı. Nazlı umutlanmıştır ama başta Arzu olmak üzere Fatma Ana, oğulları İsmet ile Hikmet hepsi Ozan'a güven olmayacağı konusunda hem fikirdir. Arzu, Nazlı'ya Ozan'ın değişmediğini kanıtlamak için yaptığı planını devreye sokar. İstanbul'da Nazlı'ya ulaşmaya çalışırken dolandırılan, tüm parası çalınan Recep ise perişan durumdadır. İstanbul'un bir ucunda beş parasız olarak gözünü açmıştır. Sema da yana yakıla kendisini Nazlı'ya ulaştıracak Recep'i aramaktadır ama kazdığı kuyuya kendisini düşeceğinden habersizdir. Nazlı soluğu İstanbul'da alıp şirketi basar. Arzu, Gizem konusunda Ozan'ın karşısına önemli bir rakip çıkartır, Sema Recep'e, Recep Nazlı'ya ulaşmaya çalışırken bir anda trafik fena halde karışır.

Seven Ne Yapmaz 4.bölüm izle:

BİR YORUM YAPIN 0