Ver Elini Aşk 5.bölüm fragmanı! Ver Elini Aşk 4.bölümde nikah krizi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ver Elini Aşk 4.bölüm seyirciyle buluştu. Kahkaha dolu anlara sahne olan Emin Ağa ve Kaan'ın planları işleri sarpa sardı. Ver Elini Aşk 4.bölümün ardından ise Ver Elini Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Ver Elini Aşk 5.bölüm fragmanı...

Ver Elini aşk yayınlanan son bölümde; Emin Ağa'nın kurduğu plan tıkır tıkır işliyor; Kaan ve Ayperi, düştükleri bu durumdan kurtulmaya çalışıyorlar. Evli olmadıklarını bilen Emin Ağa, bunu bilmiyormuş gibi yaparak ikisinin gerçekten evlenmesi için planı hazırlar. Diğer bir yandan iki tarafın yalanlarını da ortaya dökecek sürpriz biri gelir.

ver elini aşk 5.bölüm

ver elini aşk 5.bölüm

Antep'te de devam eden macerada ise; Lalin, erkek kılığına giriyor ve Oğuz'u da kendisine alet ediyor; Kiraz'ın bulunması ise, olayları farkı bir yola sokuyor. Ver Elini Aşk 4.bölümün ardından, merakla beklenen Ver Elini Aşk 5.bölüm fragmanı da geldi. İşte, Ver Elini Aşk 4.bölüm özeti ve Ver Elini Aşk 5.bölüm fragmanı...

Ver Elini Aşk 5.bölüm fragmanı

Ver Elini Aşk 5.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür'ün rol aldığı Ver Elini Aşk 5.bölüm 5 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk 4.bölüm izlemek için tıkla!

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu? Ver Elini Aşk 4.bölüm özeti...

ver elini aşk son bölüm

ver elini aşk son bölüm

Kiraz’ın gelişi tüm ev halkı için büyük şaşkınlık yaratırken, Emin Ağa ve Kaan çevirdikleri dolapların ortaya çıkma ihtimali karşısında büyük panik yaşar. Ayperi, ablasına kavuşmanın ve bir an önce onunla konuşmanın hayalini kurarken; Emin Ağa ve Ayten Teyze, Kiraz’ı susturmanın kendilerince bir yolunu bulur.

Lalin samanlıkta kilitli kalan Oğuz’u dışarı çıkarmak için uğraşır. Lalin ile Oğuz’un ayrılık vakti gelse de gelişen olaylar onların birbirinden kopmalarına engel olur. Diğer tarafta Fedai ve Mine’nin başı büyük beladadır. Ablasına kavuştuğuna göre bir an önce köye dönme planı yapan Ayperi’yi kalmaya ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0