Şevkat Yerimdar 20 bölüm fragmanı! Şevkat Yerimdar 19 bölüm izle!

Şevkat Yerimdar 19.bölüm Fox TV ekranlarında seyirci ile buluştu. Heyecan dolu Şevkat Yerimdar 19.bölümün ardından, takipçileri tarafından merakla beklenen Şevkat Yerimdar 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şevkat Yerimdar 19 bölüm özeti...

Ekranların yüzleri güldüren dizisi, dün yayınlanan Şevkat Yerimdar 19 bölümle seyirciyi ekrana kilitledi. Şevkat Yerimdar 19.bölümde; Şevkat holdingle ve köstebekle uğraş halindeyken; ihmal ettiği Esin'le ilgilenmek için onu yemeğe çıkarır. Ancak aynı gün Seval'e de söz verir. Daha sonra işler iyice sarpa sarar. Şevkat Yerimdar 19.bölümün ardından, Şevkat Yerimdar 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 20.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın rol aldığı Şevkat Yerimdar 20.bölüm 6 Ekim Cuma saat 20.00'de Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Şevkat Yerimdar 19.bölüm izlemek için tıkla!

Şevkat Yerimdar son bölümde neler oldu? Şevkat Yerimdar 19.bölüm özeti... 

şevkat yerimdar 19.bölüm

şevkat yerimdar 19.bölüm

Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır. Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.

İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.

 Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

BİR YORUM YAPIN 0