Aşk ve Mavi 35.bölüm fragmanı! Aşk ve Mavi 34 bölüm izle!

Atv'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi 34.bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. Heyecanla takip edilen dizi Aşk ve Mavi son bölümde Mavi, Ali'den beklemediği bir duruma şahit oluyor. Nefes kesen Aşk ve Mavi 34.bölümün ardından, merakla beklenen Aşk ve Mavi 35.bölüm fragmanı da yayınlandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi her Cuma olduğu gibi 34.bölümüyle ekrana geldi. Aşk ve Mavi son bölümde; Fatma ve Safiye'nin bebeklerini değiştirildiği ortaya çıktı. Foyası ortaya çıkan Cemal'e Refika'nın tepkisi çok büyük oldu.

Bebeklerini kaybeden Ali ve Mavi'nin ilişkisi de çalkalanmaya devam ediyor. Çok hassas olan Mavi, Ali'den şüpheleniyor ve onu beklenmedik bir durumda yakalıyor. Aşk ve Mavi 34.bölümün hemen ardından, Aşk ve Mavi 35.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aşk ve Mavi 35.bölüm fragmanı

Aşk ve Mavi 35.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi 33.bölüm 6 Ekim Cuma 20.00'da ATV ekranlarında...

Aşk ve Mavi 34.bölüm izlemek için tıkla!

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi 34.bölüm özeti...

aşk ve mavi son bölüm

aşk ve mavi son bölüm

Bebekler değişiyor...

Cemal, Servet'in teklifini kabul eder ve onun yardımıyla Fatma'nın bebeğini çalar. Bebeğinin öldüğünü düşünen Fatma yıkılır. Servet'in bebekleri değiştirdiğinden şüphelenen hastane yönetimi kadını işten atar. Servet, Cemal'den iş konusunda yardım ister. Refika, Cemal'in ısrarı ile konakta işe başlayan Servet hakkında araştırma yapmaya karar verir. Hastaneye gittiğinde korkunç gerçeği öğrenir.

BİR YORUM YAPIN 0