Arka Sokaklar 451. bölüm fragmanı! Arka Sokaklar 450.bölümde Pınar ateş hattında kalıyor!

Aksiyonu bol dizi Arka Sokaklar 450.bölüm Kanal D ekranlarında yayınlandı. Nefes kesen Arka Sokaklar son bölümün hemen ardından, Arka Sokaklar 451.bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar gelecek bölümde; Rıza Baba'nın kızı Pınar, Bedran'ın bombalı eyleminin ortasında kalıyor. İşte, Arka Sokaklar 451.bölüm fragmanı...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 450.bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut ve ekibi Bedran'ın ölmediğini öğreniyor. Arka Sokaklar nefes kesen 450.bölümün ardından, Arka Sokaklar 451.bölüm fragmanı da yayınlandı Arka Sokaklar yeni bölümde; Rıza Baba'nın kızı Pınar çocuğu ile beraber bombalı saldırının ortasında kalıyor. 

Arka Sokaklar 451. bölüm fragmanı:

Arka Sokaklar 451.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar 451.bölüm 6 Ekim Cuma saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

Arka Sokaklar 450.bölüm izlemek için tıkla!

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 450.bölüm özeti...

arka sokaklar son bölüm

arka sokaklar son bölüm

Ekip, Bedran'a kardeşinin düğününde operasyon düzenler!

Bedran, Urfa'da Mesut ve ekibinin düzenlediği operasyondan sağ kurtulur! Mesut, başarılı geçen operasyonda öldüğünü düşündüğü Bedran'ın arkasından İstanbul'a geri döner. Yaşadığı sıkıntılı ve stresli zamanlardan sonra ufak bir izine ayrılır. Mesut'un, Urfa'dan gelen arkadaşı Veysel kötü bir haber getirir. Bedran, yaşıyordur ve İstanbul'a gelmiştir!

Mesut ve ekip, İstanbul'da Bedran'ı aramaya başlarlar. Bu sırada bir bilgiye ulaşırlar. Bedran'ın kardeşi Mirza'nın düğünü vardır. Bedran için düğüne gitmenin önemli olabileceğini düşünen ekip operasyon hazırlığına başlar. Ekip, Rıza Baba önderliğinde düğüne kılık değiştirerek gider. Bekledikleri gib Bedran düğüne gelir. Mesut, ekibin ifşa olduğunu düşünerek aceleci davranır.

Rasim Amca, lösemi hastası torununu ameliyat ettirebilmek için para biriktirmektedir. Biriktirdiği 8000 lirayı hırsızlara kaptırınca da, devreye ekibimiz girer. Soruşturmalar sonucunda olay Rasim Amca'nın çalıştı taksi durağının sahibi Numan'a kadar uzar. Çoban Ailesi ise, hüzünlü bir ziyarete gider. Hüsnü, küçük oğlu Haydar Berk dışındaki herkesi Suat'ın mezarına götürür. Hüzünlü geçen mezarlık ziyareti, komşudan gelen haber ile kısa kesilir. Komşuya emanet edilen Haydar Berk kayıptır.

BİR YORUM YAPIN 0