Cennetin Gözyaşları 3.bölüm fragmanı! Cennetin Gözyaşları 2.bölümde büyük hesaplaşma

ATV ekranlarının beğeni ile izlenen dizisi Cennetin Gözyaşları son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Cennetin Gözyaşları 2.bölümde Cavidan ve Arzu karşı karşıya gelir. Peki, büyük sır açığa çıkacak mı? İşte, Cennetin Gözyaşları 2.bölümün ardından yayınlanan, Cennetin Gözyaşları 3.bölüm fragmanı...

Bir anne ile kızının yıllar geçse de kopmayan bağlarının hikayesi Cennetin Gözyaşları 2.bölümde; Arzu'nun Cennet'i şirketten kovması, Selim'in büyük tepki vermesine neden olur. Cennet'in her an yanında olmak için uğraşan Selim'in bu çabaları Melisa'yı çileden çıkarırken, Arzu'nun daha büyük bir öfkeyle Cennet'in üzerine gelmesine yol açar.

Torununun annesi tarafından böylesine hırpalanması, Mukaddes'i harekete geçirir. Mukaddes ve Arzu kendilerini büyük bir hesaplaşmanın içinde bulur. Cennetin Gözyaşları 2.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Cennetin Gözyaşları 3.bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Cennetin Gözyaşları 3.bölüm fragmanı ve Cennetin Gözyaşları 2.bölüm özeti... 

Cennetin Gözyaşları 3.bölüm fragmanı:

Cennetin Gözyaşları 3.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada'nın yer aldığı Cennetin Gözyaşları 3.bölüm 8 Ekim Pazar saat 20.00'de ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Cennetin Gözyaşları son bölümde neler oldu? Cennetin Gözyaşları 2.bölüm özeti...

cennetin gözyaşları son bölüm

cennetin gözyaşları son bölüm

Yıllar önce terk ettiği kızını karşısında gören Arzu deliye dönmüştür. Geçmişinin Cennet'le beraber tekrar hayatına girmesine asla izin vermeyecek olan Arzu, Cennet'i anında işten kovar. Arzu'nun ağır sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Cennet, ağlayarak şirketti terk eder. Cennet'in kovulmasına çok bozulan Selim, Arzu'yla karşı karşıya gelir.

Ancak Arzu, kararının sonuna kadar arkasındadır. Cennet ne şirkete ne de hayatlarında asla olmayacaktır. Arzu, yıllar sonra Mukaddes'in karşısına çıkar. Hem onun hem de Cennet'in ondan uzak durması için tehdit eder. Mukaddes o an Cennet'in annesi Cavidan (Arzu)'ın yanında çalıştığını öğrenir.

Selim, Dubai projesinde büyük başarı gösteren Cennet'i geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Arzu'dan işittiği ağır sözlerden sonra Cennet şirkete dönmek istemez. Selim, Cennet ve babaannesinin yanan evlerinin onarımında yardımcı olur, her an onun yanındadır.

cennetin gözyaşları

cennetin gözyaşları

Selim'in Cennet'e olan bu ilgisi Melisa'nın kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Melisa, dayanamayıp Cennet'in karşısına çıkar. Dubai, projesinin kahramanı olan Cennet, beklenmedik bir sürpriz yapar ve yarım bıraktığı işi bitirmek için şirkete gelir. Arzu ve Melisa beklenmedik bu gelişme karşısında şok olurlar.

Melisa, üzüntüsünden kendini kaybeder. Hem Selim'in hem de kendi hayatını tehlikeye atar. Arzu, bu sefer Cennet'i çok daha sert uyarır. Ona öyle sözler söyler ki Cennet'i dövmekten beter eder.

Torununa yapılan bu hakaretleri kaldıramayan Mukaddes, hesap sormak için Arzu'nun karşısına çıkar. Mukaddes ve Arzu arasında geçmişin ve bugünün büyük hesaplaşması yaşanır.

Cennetin Gözyaşları 2.bölüm izle!

ATV "Cennetin Gözyaşları" dizisi konusu ve oyuncuları

İLİŞKİLİ HABER

ATV "Cennetin Gözyaşları" dizisi konusu ve oyuncuları

BİR YORUM YAPIN 0