Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı! Ece'ye büyük şok!

Star TV'de ekrana gelen, sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölümüyle nefes kesti. Ölümden dönen Ece, yalının hanımı olduğunu herkese ispatlamaya girişti. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından, merakla beklenen Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı da geldi. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölümde; şok etkisi yaratan Hazım ve Ece'nin beklenmedik evliliklerinin yankıları sürüyor. Kardeşini kapandan kurtarmaya niyetli olan Hazan, ne yapsa da bunu başaramıyor. Diğer bir yandan Egemen kardeşler açıktan açığa bir çekişme içine giriyor.

Yalının hanımı olduğunu herkese ispatlamaya çalışan Ece, Selin yüzünden ölümden döner. Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölümde; düğün hazırlığında olan Hazım ve Ece'ye gelen beklenmedik misafir, taşları yerinden oynatacaktır. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yayınlanan, Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı sizlerle... 

Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı! 

Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray’ın paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm 7 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm izlemek için tıkla!

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler oldu? Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm özeti...

fazilet hanım ve kızları

fazilet hanım ve kızları

Egemen Yalısı’nda Kardeşler Birbirine Giriyor.

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki kaderini belirleyecektir. Fazilet ise yaşanan bu olaydan sonra Ece’yi Egemenlerin eline bırakmamakta kararlıdır.

Yalının yeni hanımı hakkettiği saygıyı görecektir.Fazilet bu yolda önüne çıkan engelleri tanımayacaktır. Yağız evlilik sonrası dağılan kardeşlerini toplamak için uğraşırken hesapta olmayan bir ayrılık haberi gündemlerine bomba gibi düşer. Ama asıl bomba Yağız ve Hazan’ın birlikte geçirdiği zamana şahit olan Sinan’la patlayacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0