Sevdanın Bahçesi 3.bölüm fragmanı! Sevda'nın sırrı ortaya çıkacak mı?

Kanal D yeni dizilerinden Sevdanın Bahçesi 2.bölümü yayınlandı. Sevdanın Bahçesi 2.bölümde; Sevda'nın sırrını öğrenen Aylin, ona şantaj yapar. Peki, Sevda'nın sırrı ortaya çıkacak mı? Sevdanın Bahçesi 2.bölümün ardından, merakla beklenen Sevdanın Bahçesi 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanma başlanan Sevdanın Bahçesi 2.bölümde; Sevda'yı restoranı için kullanan Aylin, ayrılması halinde büyük sırrını ifşa edeceğini söyler. Bunca yıl sakladığı sırrı gün yüzüne çıkmaya az kalmışken; bir yandan da kızıyla Levent'in yakınlaşması onun canını sıkar.

Sevdanın Bahçesi heyecan dolu son bölümün ardından, merakla beklenen Sevdanın Bahçesi 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sevdanın Bahçesi 2.bölümde yaşananlar...

Sevdanın Bahçesi 3.bölüm fragmanı

Sevdanın Bahçesi 3.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Emre Kınay, Sibel Can, Begüm Kütük ve Alina Boz'un yer aldığı Sevdanın Bahçesi 3.bölüm 7 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

Sevdanın Bahçesi 2.bölüm izlemek için tıkla!

Sevdanın Bahçesi son bölümde neler oldu? Sevdanın Bahçesi 2.bölüm özeti...

Sevda’nın büyük sırrı ortaya mı çıkıyor?

sevdanın bahçesi son bölüm

sevdanın bahçesi son bölüm

Aylin’in sahtekarlığına sessiz kalmak istemeyen Sevda, Aylin’le konuşmaya gittiğinde kötü bir sürprizle karşı karşıya kalır. Aylin, Sevda’yı sırrını ortaya çıkarmakla tehdit eder. Köşeye sıkışan Sevda, şimdi ne yapacaktır? Öte yandan Defne ve Levent baba kız olduklarını bilmeden yakınlık kurmaya başlar. Sevda onların bir arada olmasından çok rahatsızdır. İkisi de bu gerçeği öğrenmemelidir.

Eray, gün geçtikçe Sevda’dan daha fazla hoşlanmaktadır. Levent, en yakın arkadaşı Eray’ın Sevda’ya yakınlaşmasını engellemeye çalışır. Tolga Londra’ya geri dönecektir. Veda partisi restoranda yapılır. Defne’den hoşlanan Tolga, zamanla onun kalbini çalmaya çalışırken, veda partisine yaşanan olay ortalığı karıştırır.

BİR YORUM YAPIN 0