O Ses Türkiye yeni sezon bu akşam başlıyor, ilk tanıtım! İşte, O Ses Türkiye'nin yeni jürisi

TV 8 ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye'den yeni haberler var. Yapımcı Acun Ilıcalı bombayı patlatmıştı. Peki, O Ses Türkiye'nin yeni jürisi kim oldu? Uzun yıllardır en çok izlenen şarkı yarışması unvanını kimselere kaptırmayan O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?

Bu zamana kadar Hülya Avşar, Mustafa Sandal, MFÖ,Sibel Can ve daha birçok ünlü ismin jüri koltuğuna oturduğu O Ses Türkiye yarışmasında bu sezon sürpriz bir ismi izleyeceğiz. O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi kesinleşmeden evvel bazı söylentiler ünlü solist, söz yazarı ve besteci Yıldız Tilbe'yi gösteriyordu. Herkesi heyecanlandıran bu gelişme söylentiden çıkıp, resmi hale geldi.

O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?

Televizyon ekranlarının fenomen yarışması O Ses Türkiye yeni sezon 7 Ekim Cumartesi saat 20.00'de TV8 ekranlarında başlıyor.

O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi "Yıldız Tilbe"

yıldız tilbe o ses türkiye

yıldız tilbe o ses türkiye

Geçen sezon Gökhan ve Hakan Özoğuz, Murat Boz, Hadise ve Sibel Can'ın jüriyi üstlendiği O Ses Türkiye; bu sezon yeni bir takımla geliyor. O Ses Türkiye yarışması yeni sezonunda jüri koltuğundan ayrılan Sibel Can'ın yerinde ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geliyor. 

Yıldız Tilbe'nin resmen jüri üyesi olduğu ilanını, Acun Ilıcalı kendi instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımıyla duyurmuş oldu. Acun Ilıcalı paylaştığı fotoğraf altına;  " O SesTürkiye yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başlamıştır. Hoş geldin Yıldız Tilbe..." notunu düştü. 

o ses türkiye

o ses türkiye

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından O Ses Türkiye yeni sezon jürileri arasında Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe görülürken; kardeş Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.

Hakan Özoğuz'un jüri kadrosunda yer alıp almayacağına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

O Ses Tükiye'nin son şampiyonu Hadise...

İlk sezonundan itibaren ekranların en sevilen yarışmalarından biri haline gelen O Ses Türkiye'de Hadise 6. sezonunda şampiyonluğa uzanan isim oldu. Murat Boz, Mustafa Sandal ve Ebruı Gündeş'in birer, Gökhan ve Hakan'ın 2 şampiyonluğu olan O Ses Türkiye'de Hadise 6. sezonunda şampiyonluk yaşadı.

BİR YORUM YAPIN 0