Söz 16.bölüm fragmanı! Söz 15 bölüm izle! Yavuz, Büyük Beyin sırrını öğreniyor...

Star TV ekranlarının heyecanları doruklara çıkaran dizisi Söz 15.bölüm ile nefes kesti. Söz son bölümde Büyük Bey'in sırrına çok yaklaşan Yavuz, bunu ortaya çıkarabilecek mi? Söz 15 bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 16.yeni bölüm fragmanı da yayınlandı...

Söz dün akşam yayınlanan son bölümde; Tim törer tehdidi altındaki bir Türkmen köyünü korumak için görevlendirildi. Yoğun çatışma altında kalan Tim için bu operasyon bir ölüm kalım savaşına döner. Komutan Yavuz önderliğindeki Tim, beklenmedik bir sürprizle karşılaşır.

Öte yandan Yavuz, istihbarattan gelen bir notla Büyük Bey'le ilgili büyük bir gerçeğe ulaşır. Bu sır gerçek Yavuz için büyük bir tehdit olur. Söz 15.bölümün hemen ardından yayınlanan, Söz 16.bölümde; Yavuz geçmişiyle ilgili çarpıcı bir gerçeği öğrenecek mi? İşte, Söz 16.bölüm fragmanı ve Söz 15.bölümde yaşananlar...

Söz 16.bölüm fragmanı

Söz 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat gibi oyuncuların paylaştığı Söz 16.bölüm 9 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Söz son bölümde neler oldu? Söz 15.bölüm özeti...

söz son bölüm

söz son bölüm

Yavuz, Büyük Bey’in sırrına yaklaşıyor...

Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir. 

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurt dışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Söz 15 bölüm izle

BİR YORUM YAPIN 0