Dolunay 15.bölüm (1,2) fragmanı yayınlandı mı? Dolunay 14.bölüm izle! Nazlı ve Ferit evleniyor...

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Dolunay 14.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen Dolunay 14.bölümde; şok bir gerçek ortaya çıkmaya yüz tuttu. Peki, Ferit, şüphelerini kanıtlayabilecek mi? Dolunay 14.bölümün ardından, Dolunay 15.bölüm fragmanı çıktı mı?

Dolunay son bölümde; kaza ile ilgili şüpheleri daha da artan Ferit'in aklına bu işi yapabilecek tek bir isim gelir. Yeterli delili olamaması, onun geçerli bir hamle yapmasına engel olur. Bulut'un Demet ve Hakan'ın yanında olması, Nazlı'yı derinden etkiler. Nazlı'ya hem kızan hem de ondan uzak duramayan Ferit, Bulut'u yanına almak için bir hamle yapar. Burada Nazlı'nın yardımları da gerekir. Duygusal mı yoksa mantıkla mı hareket etttiği bilinmez ama Ferit, Nazlı'ya hayatının teklifini yapar. Peki, Dolunay 14.bölümün ardından, merakla beklenen Dolunay 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Dolunay 15.bölüm fragmanı:

Dolunay 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in rol aldığı Dolunay 15.bölüm 10 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak...

Dolunay 14.bölüm izlemek için tıkla!

Dolunay son bölümde neler oldu? Dolunay 14.bölüm özeti...

dolunay son bölüm

dolunay son bölüm

Demet, Ferit ile Nazlı’yı ayırmaya kararlı…

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0