Yüz Yüze ne zaman başlıyor? Yüz Yüze 1.bölüm fragmanı!

Show TV televizyon ekranlarına yeni bir dizi kazandırmaya hazırlanıyor. Başrollerini Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın paylaştığı Yüz Yüze ilk tanıtımıyla meraklandırdı. Peki, Yüz Yüze ne zaman başlıyor? Yüz yüze oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu ne? İşte, tüm detaylar...

"Ya inandığınız her şey, yüzleştiğiniz gerçekle ters düşerse?" sloganıyla ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze”nin ilk tanıtımı yayınlandı. 

Daha ilk tanıtımından gözleri üzerine çekmeye hazırlanan Yüz Yüze sezona iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor. Birçok ünlü ismi kadrosuna taşıyan dizide; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler rol alıyor. Peki, Show TV ekranlarının taze kanı Yüz Yüze ne zaman başlıyor?

Yüz Yüze ne zaman başlıyor?

Yeni sezonda Show TV'de olması beklenen Yüz Yüze dizisi yayın tarihi henüz bilinmiyor. Ancak yayın tarihine ilişkin bir bilgi alındığında haberimizin detayına eklenecektir.

Yüz yüze ilk bölüm fragmanı!

Yüz Yüze dizisi hikayesi

Aşk nefretle kardeştir...

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

Yüz Yüze Oyuncu Kadrosu:

Birkan Sokullu

Sinem Kobal

Taner Ölmez

Özgür Emre Yıldırım

Ece Çeşmioğlu

Rüzgar Aksoy

Başak Daşman

Ali Seçkiner

Muhammet Çakır

Selin Yeninci

Merve Dizdar

Nihal Telcan

Kaan Uluca 

Celal Öztürk

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu 7 yıl sonra başrolü paylaşacak...

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu 7 yıl sonra başrolü paylaşacak...

BİR YORUM YAPIN 0