Ünal Yeter kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Muhteşem Yüzyıl, Galip Derviş, Türk Malı gibi projelerle adını duyuran ünlü oyuncu Ünal Yeter kimdir? Şimdilerde ekranların beğeni ile izlenen komedi programı Güldür Güldür'de yer alması beklenen başarılı oyuncu Ünal Yeter kaç yaşında ve nereli? Show TV ekranlarının beğeniyle izlenen programı Güldür Güldür ne zaman başlıyor?

Show TV'de yayınlanan başarılı oyuncu Ali Sunal'ın sunuculuğunu üstlendiği; pek çok ünlü oyuncunun da rol aldığı Güldür Güldür yeni sezon yayın tarihine çok az kaldı. Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Aylin Kontente, İrem Sak, Derya Karadaş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Güldür Güldür Show yeni sezonda, kadrodan ayrılanlar ve yeni katılanlar oldu. 

şevket hoca

şevket hoca

"Eşofmanlı Şevket Hoca" Çağlar Çorumlu veda ediyor...

Geçen sezonun en sevilen tiplemelerine imza atan Çağlar Çorumlu Güldür Güldür Show yeni sezonda yer almayacak. Haliyle yeni sezonda programın en çok tutulan ve adeta simgesel hale gelen Eşofmanlı Şevket Hoca ve "keşke benim olsa" tiradlarıyla ünlenen Kem Gözlü Şevket tiplemeleri olmayacak. Başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu'nun ise, yeni sezon için başka projelerinin olduğu ve Gülse Birsel'in yazacağı bir komedi dizisinde rol alacağı söyleniyor.

güldür güldür ne zaman başlıyor

güldür güldür ne zaman başlıyor

Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor?

Tekrarları bile reytingleri alt üst eden Güldür Güldür Show yeni sezon ilk bölümüyle 11 Ekim Çarşamba akşamı Show TV'de başlıyor.

Ünal Yeter Güldür Güldür Show'a güldürmeye geliyor...

Show TV ekranların komedi programı Güldür Güldür Show yeni sezon başlamasına az bir zaman kala, oyuncu kadrosunda değişiklik haberleri gelmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu'nun ayrılık haberinin ardından, aşka bir komedi oyuncusu Ünal Yeter'in kadroya dahil olduğu söylendi. Peki, Ünal Yeter kimdir? İşte, biyografisi...

ünal yeter kimdir

ünal yeter kimdir

Ünal Yeter kimdir?

2 Haziran 1977'de Samsun'da dünyaya gelen Ünal Yeter, oyunculuk bölümü mezunudur. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. Birçok sinema, dizi ve tiyatro projesinde yer alan başarılı oyuncunun televizyon macerası 2007 yılında 'Hakkını Helal Et' adlı dizi ile başlamıştır.

2009 yılında Aile Reisi adlı dizide "Mesut" karakterine hayat vermiştir. Daha sonra 'Türk Malı', 'Nuri' ve 'Türk’ün Uzayla İmtihanı' adlı dizilerde rol alan Yeter'in ünlenmesini sağlayan proje 'Muhteşem Yüzyıl' dizisidir. Muhteşem Yüzyıl'da Afife Hatun’un yardımcısı Kiraz Ağa rolünü üstlenmiştir.

2014 yılında  yayınlanan 'Galip Derviş' dizisinin senaristliğini üstlenen Ünal Yeter, daha sonra 'Geym Of Bizans' filminde de rol almıştır. 'Altınsoylar' dizisi ile yeniden hayranları ile buluşan Ünal Yeter, dizide Muhiddin Bey’in damadı rolüne hayat vermiştir.

2015 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan; Gülse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde'nin jüri üyesi olarak bulunduğu Komedi Türkiye yarışmasında profesyonel oyuncular arasında yer almıştır.

Başarılı komedi oyuncuları arasında zikredilen Ünal Yeter, 11 Ekim 2017'den itibariyle Show TV'de yayınlanan "Güldür Güldür Show" yeni sezonunda seyirci ile buluşacaktır.

Yer Aldığı Projeler:

Küçük Esnaf (2016) Salih

Bizans Oyunları (2016) Vurkaçoğlu

Guruldayan Kalpler (2014)

Boynu Bükükler (2014) Tahir

Annem Uyurken (2012) Aykut

Türk'ün Uzayla İmtihanı (2012) Namık

Dedektif Memoli (2011) Cem

Nuri (2011) Mevcud

Türk Malı (2010-2011) Sündüz

Aile Reisi (2009) Mesut Tacioğlu

Derdest (2008) Halil

Yeni Evli (2007) Osman

BİR YORUM YAPIN 0