İbrahim Tatlıses'ten heyecanlandıran haber

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses, Hakan Taşıyan'la birlikte yemek yedi. Tatlıses, İbo Show'un geri dönüş sinyalini verdi.

İbrahim Tatlıses, uzun süredir ortalarda görünmeyen Hakan Taşıyan ile bir araya geldi. Taşıyan'ın, ağustos ayında kameralara yansıyan bakımsız halinin ardından eski günlerine dönmek için çabaladığı görüldü.

Hakan Taşıyan'ın yeni bir albüm için kolları sıvadığını duyuran Tatlıses, kendisiyle ilgili de sevindirici bir haber paylaştı. Tatlıses, uzun yıllar yaptığı 'İbo Show'un ekranlara geri döneceği müjdesini verdi. İşte o paylaşım:

'Bugün İzmir Tatlıses Kebap’ta, Hakan’ımı misafir ettim. Bana söz verdi; eski haline dönecek ve hayranlarıyla yine buluşacak, hem de yepyeni şarkılarla… Yeni albümden bir şarkısını dinleti bana harikaydı, ben Hakan’ıma güveniyorum, yine döneceğiz ve İBO SHOW yapacaz ve yine birinci olacağız! Muhabbetin yanında birer tane de tabak altı lahmacun yedik, sohbet güzel, lezzet güzel… Hakan’ıma teşekkür ediyorum, güzel günlerde buluşmak üzere inşALLAH…'

 

Bengü'den 40 bin TL'lik fotoğraf!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den 40 bin TL'lik fotoğraf!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 9

Furkan tkz 6 yıl önce

Her insan hata yapar her insan yanliş yapar sen bosver bunlari ibrahim tatlises bu insanlar seninle mutluluga kanat çırpar. Seni çok seviyoruz imparator. Malatya dan slmlar.

Emin 6 yıl önce

Ben şahsen bekliyorum hakan taşıyanın eski gunlerine dönmesini çok yazık etti kendini inşallah düzelir eski şarkılarını hâlâ dinliyorum gençliğim onla geçti

Toplam 1 beğeni

Ş.Urfalı 6 yıl önce

İnşallah bu adam yine İbo Show yapmaz programında dansöz oynatıp milletin ahlakını bozuyor

Toplam 12 beğeni

Türkan 6 yıl önce

Şu yeryüzünde ne kadar art niyetli.ne kadar negatit insan varsa ALLAH IM ıslah etsin.dünyanın en kötü hastalığı kıs kanç lık.yalnız sayın ibrahim tatlıses değil.ahireti hatırlamalı.ibo çok şanslı.seveni çoooook.ya sizin.

Toplam 3 beğeni

Bakas 6 yıl önce

Bizde işi gücü bıraktık sizi bekliyorduk..ne kadar güzel bir haber.. artık ahireti düşünün.. hesap gününü düşünün..

Toplam 25 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun