Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm fragmanı! Fazilet Hanım ve Kızları 17 bölüm izle! Skandal düğün...

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları son bölümüyle nefes kesti. Skandalların ardı arkadı kesilmeyen Fazilet Hanım ve Kızları son bölüme düğüne gelen Selin'in intikamı vurdu. Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölümde ise başına gelenlerden annesini sorumlu tutan Ece, onu ihbar etti. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün hemen ardından yayınlanan ve merakla beklenen Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm fragmanı...

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Egemen kardeşler arasında kriz devam ederken, cenazedeki linçten zor kurtulan Ece, skandallara sahne olacak düğün için hazırlıklara koyulur. Diğer bir yandan intikam hırsıyla yanıp tutuşan Selin'in de planları hazırdır. Herkesin gözleri önünde rezilliklere sahne olacak düğün, bütün dengeleri temelinden sarsacaktır. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölümün hemen ardından yayınlanan, Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm fragmanı...

Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray’ın paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 18.bölüm 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm izlemek için tıkla!

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler oldu? Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm özeti...

fazilet hanım ve kızları son bölüm

fazilet hanım ve kızları son bölüm

Hazan, Sinan ve Yağız arasında kardeşliklerini sınayan ilk sınav haline gelirken, iki kardeş arasında yaşattığı gerilimden habersiz Kerime’nin büyük sırrının peşindedir. Bulduğu gazete haberlerine kafayı takmış olsa da sır perdesini aralaması kolay olmayacaktır. Cenazede linçten zor kurtulan ve hayatının dehşetini yaşayan Ece, istemeden de olsa Egemen yalısında kopacak olan büyük fırtınanın fitilini ateşler. Hazım ve Selin arasında Ece ve Yasin yüzünden yaşanan büyük yüzleşme, Yağız’ı babasıyla bir kez daha karşı karşıya getirir. 

Kerime’nin varlığı ile değişen dengeler Fazilet’in tüm hesaplarını alt üst ederken, Yağız kardeşi için yalıdaki herkesi etkileyecek yeni bir adım atar. Öte yandan, Sinan ve Yağız arasındaki gerilimin farkında bile olmayan Hazan, Kerime düğümünü çözmek için Yağız’la işbirliği yapmaya karar verir. Yaşadıklarının acısını babasından ve Ece’den çıkarmaya kararlı olan Selin, intikam planı için harekete geçerken, Ece ise bir gövde gösterisine çevirmek istediği düğünün hazırlıkları içindedir. Ancak yılın düğünü zihinlerden kolay silinmeyecek trajik skandallara gebedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Efsane 6 yıl önce

Hazan sinanla olmiycaksa yagizla hiç olmasin