Sevdanın Bahçesi final yaptı! Sevdanın Bahçesi neden bitti?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sevdanın Bahçesi 4.bölümü ile final yaptı. Peki, Sibel Can, Emre Kınay ve Aleyna Boz gibi ünlü isimlerin rol aldığı Sevdanın Bahçesi neden final yaptı. İşte, Sevdanın Bahçesi final bölümünde yaşananlar...

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sevda'nın Bahçesi 4.bölümüyle final yapıyor. Yayınlandığı günden itibaren beklenen performansı gösteremeyen dizi, reytingler nedeniyle ekrana veda etti. Peki, Sevdanın Bahçesi final bölümünde neler oldu?

Sevdanın Bahçesi son bölümde, Aylin Sevda ve Levent'in fotoğrafını görünce şüpheye düşüyor. Vakit kaybetmeden ise Sevda'nın hayatını araştırmaya başlıyor. Aylin'e bu konuda en büyük destek ve yardım ise Hakan'dan gelir. Aylin, Sevda ve Levent'i bir araya getirecek bir akşam yemeği organize eder ancak bu durum Levent'in hiç hoşuna gitmez. 

Sevdanın Bahçesi final bölümü izlemek için tıklayın...

sevdanın bahçesi final

sevdanın bahçesi final

Sevdanın Bahçesi final bölümünde neler oldu?

Sevda'nın Bahçesi final bölümünde, Aylin'den gelen hamle herkesi şaşırtır. Aylin'in restaurantından ayrılmak isteyen Sevda, onun tehditleri yüzünden geri adım atmak zorunda kalmıştır. Sevda'yı kolay kolay bırakmaya niyeti olmayan Aylin, onun gitmesinin engellemek için elinden gelen zorluğu çıkarmaya hazırdır. Bu konuda ise Sevda'nın yardım isteyeceği tek kişi Levent olacaktır... Peki Levent, Sevda'ya yardımcı olabilecek midir? Yoksa Sevda, sözleşme gereği orada çalışmaya devam etmek zorunda mı kalacaktır?

Aylin, elindeki kozları tek tek kullanmaya başlar. Kızına babasının ölümü ile ilgili yalan söylediğini öğrenen Aylin bu bilgiyi Sevda'yı iyice köşeye sıkıştırmak ve restaurantına şef olarak tutmak için kullanır. Öte yandan Tolga, eski sevgilisinden ayrılıp Defne'yle olmak için elinden geleni yapar. Ancak tüm çabalarına rağmen bunu başaramaz. Peki Defne, Tolga'nın bir sevgilisi olduğunu öğrenecek midir? Tolga, bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacaktır?

BİR YORUM YAPIN 56

Ferro 4 yıl önce

Benzeşe hiç bitmemeliydi çünkü çok anlamlı bir dizi hiç olmazsa sonu güzel bitseydi

Toplam 1 beğeni

zeynep 5 yıl önce

neden bu filim yarıda bırakılmış onca saçma filimler oynarken böle güzel senaryoya yazık edilmiş

Toplam 1 beğeni

Huriye 6 yıl önce

Ben çok beyenmiştim keşke kaldırılmasaydı çok hoş bir diziydi

Toplam 3 beğeni

Güzide 6 yıl önce

Final olmamaliydi bencede güzel bi diziydi tv de o kadar çok seyredilmeyen sacma sapan diziler varken bunun kaldırılması enteresan

Toplam 4 beğeni

cennet 6 yıl önce

niye final yapıyorsunuz dalga gecar gibi kanal d hic izlemicam bundan sonra

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun