Söz 16 bölüm izle! Söz 17.bölüm fragmanı!  Yavuz yaşam mücadelesi veriyor...

Star TV'de yayınlanan Söz son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Söz 16.bölüme Yavuz'un yaşam mücadelesi damga vururken; Tim Büyük Bey'in aslında kim olduğunu yakında öğrenecektir. Nefes kesen Söz 16.bölümün hemen ardından ise Söz 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan her bölümüyle yürekleri ağza getiren Özel Kuvvetler Timi'nin hikayesi Söz, dün akşam yeni bölümüyle Star TV ekranlarındaydı. Söz 16.bölümde; Suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a geldi.

Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak ise Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Söz 17.bölümde ise; Büyük Bey köşeye sıkışır ve silahların hedefi olur. İşte, heyecanla beklenen Söz 17.bölüm fragmanı...

Söz 17.bölüm fragmanı

Söz 17.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat gibi oyuncuların paylaştığı Söz 17.bölüm 16 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Söz son bölümde neler oldu? Söz 16.bölüm özeti...

söz son bölüm

söz son bölüm

Yavuz, yaşam mücadelesi veriyor...

Suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir. Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak ise Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Karabatak’ın edindiği bilgi sayesinde Tim, Büyük Bey ve Sancar’ı köşeye sıkıştırır.

Söz 16.bölüm izle!

BİR YORUM YAPIN 1

Sinem kırık 5 yıl önce

söz dizisi çok güzel muhteşemmmmmm