İsimsizler yeni gününde Kanal D'de! İsimsizler 19.bölüm fragmanı! İsimsizler 18 bölüm izle!

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İsimsizler 18.bölümü yayınlandı. İsimsizler son bölümde; Fatih, Dayı ve Murat, Kurmay'la olan yollarını ayırmaya mı karar verirken; Kurdet'in teröristlere büyük sevkiyata da engel oluyor. Peki, nefes kesen İsimsizler 18.bölümden sonra, merakla beklenen İsimsizler 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsiz kahramanların hikayesi İsimsizler son bölümde; "Afran'ı köşeye sıkıştıran Fatih'in onu infaz mı edeceği yoksa Kurmay'ın devreye girip onun hayatını mı kurtaracağı?" merak konusu oldu. Kurmay'ın emri ile İstanbul'a gelen ve Kudret'in örgütüne giren Afran, beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Kudret'in uzun zamandır planladığı sevkiyat işini öğrenen ve oraya baskına giden Fatih, karşısında Afran'ı görünce şok olur. Fatih'in güvenmediği Afran'ın tek umudu ise Kurmay ve elindeki belgeler olur. Bir tek o belgelerle hain olmadığını ve bu vatana hizmet ettiğini kanıtlama şansı vardır. 

isimsizler 18 bölüm

isimsizler 18 bölüm

Fatih, tam Afran'ı köşeye sıkıştırmışken yeniden elinden kaçırır. Afran, kendini ispat edebilmek için bunu yapmak zorundadır. Bu durumu öğrenen Kurmay ise hemen harekete geçer ve Afran'ı kurtarmaya çalışır. Çünkü, Afran Kudret'in örgütüne girerek aslında onların oyununu bozacaktır. Bu nedenle Afran'ın yaşaması ve plana devam etmesi gerekir. Bu işin peşini bırakmaya niyeti olmayan Fatih ise yanına Dayı ve Murat'ı da alarak devam eder. Peki, nefes kesen bir bölümle gelen İsimsizler 18.bölümün ardından, İsimsizler 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 19.bölüm fragmanı

İsimsizler 19.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış gibi oyuncuların rol aldığı İsimsizler 19.bölümü 21 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

İsimsizler 18.bölüm izlemek için tıkla!

İsimsizler son bölümde neler oldu? İsimsizler 18.bölüm özeti...

isimsizler 18 bölüm

isimsizler 18 bölüm

Fatih ve ekibi, Kudret'in terör örgütüne yapacağı büyük sevkiyatı engeller!

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek? Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?

BİR YORUM YAPIN 0